FightForHonor
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 33
direk tak ama yukarda denilen gibi x6 alAnladım hocam onun kurumasını falan beklemiyorum değil mi ?
direk tak ama yukarda denilen gibi x6 alAnladım hocam onun kurumasını falan beklemiyorum değil mi ?
15+ derece.Anladım hocam tamam. Peki stoğa göre ne kadar daha soğutur ?
RAM' lere değebilir gibi. D30' mu D10' mu? 1 fanı sökebilirsin. Fanlar sökülebilir şekilde vidasız. Ama ben d30/D10 ise sığar diyorum. D41/D60G ise sığmaz tahminimce.Kasama sığar mı ? Ramlere değmez değil mi
D30RAM' lere değebilir gibi. D30' mu D10' mu? 1 fanı sökebilirsin. Fanlar sökülebilir şekilde vidasız. Ama ben d30/D10 ise sığar diyorum. D41/D60G ise sığmaz tahminimce.
Kanka peki bunu riske atmak yerine direk m200 alsam ? zaten o zaman yükte 60 falan olur yani bakarım yine 75 olursa UV yaparımRAM' lere değebilir gibi. D30' mu D10' mu? 1 fanı sökebilirsin. Fanlar sökülebilir şekilde vidasız. Ama ben d30/D10 ise sığar diyorum. D41/D60G ise sığmaz tahminimce.
M200 ile en fazla 5 hatta belki 2-3 derece fark yaşarsın boş para. 2 fanlı x6 ile 13 derece gibi bir düşüş olur. D30' a çarpacağını sanmıyorum.D30
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kanka peki bunu riske atmak yerine direk m200 alsam ? zaten o zaman yükte 60 falan olur yani bakarım yine 75 olursa UV yaparım
Kanka Abdullah abi 15 derece dedi ? m200 içinM200 ile en fazla 5 hatta belki 2-3 derece fark yaşarsın boş para. 2 fanlı x6 ile 13 derece gibi bir düşüş olur. D30' a çarpacağını sanmıyorum.
Doğru değil mi ?M200 ile en fazla 5 hatta belki 2-3 derece fark yaşarsın boş para. 2 fanlı x6 ile 13 derece gibi bir düşüş olur. D30' a çarpacağını sanmıyorum.
Doğru değil mi ?M200 ile en fazla 5 hatta belki 2-3 derece fark yaşarsın boş para. 2 fanlı x6 ile 13 derece gibi bir düşüş olur. D30' a çarpacağını sanmıyorum.
M200 15 derece düşürüyor ise X6 40 derece düşürür.Kanka Abdullah abi 15 derece dedi ? m200 için
Doğru değil mi ?
Doğru değil mi ?
Direkt stress testide yeter. Ben 10 dakka prime95 yaptım vidaları sökünce soğutucu direkt elime gelide çekmedim bile.işlemci olarak aynı işlemcileri kullanıyoruz fan olarak da stok fanı kullandığını varsayarak ilk önce çapraz şeklinde vidalarını açın bütün vidaların çıktığından emin olduktan sonra direk çekmek yerine fanı sağ sol yapa yapa çekin zaten kendini salacaktır fan. daha sonrasında aldıgınız fanı takmak için anakarta takılan tırnak olması gerekiyor aldığınız fan vidalı şekilde montaj olmuyor o tırnakları takman gerekecek o tırnakları taktıktan sonra gerisi kolay zaten fanı tırnaklara geçirerek (ilk önce üst kısmını tak) montajı basitçe yapabilirsin termal macun konusunda eskiden kalan macunu sil ve yeni macunu bir akbil yardımı ile veyatta kredi kartı vs yardımı ile işlemcinin üzerine yaydır
Sıvı soğutma 100 derece düşürür o zamanM200 15 derece düşürüyor ise X6 40 derece düşürür.
X6 sıvı soğutma performansında zaten.Sıvı soğutma 100 derece düşürür o zaman