rainbowgamer
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 323
Bu iki skinden hangisi daha iyi ? Kararsız kaldım.
Tartışılır, eleştiri konsepti bu yüzden var ve üstteki daha iyi benceRenkler ve zevkler tartışılmaz ama bence alttaki daha iyi
Topluluk sunucusuna girip orda dene hoşuna gideni al, ben üsttekini daha çok beğeniyorum
Söylediğiniz skinler de iyi en iyisi sunucularda test edip bakayım.Desolate Space'nin renk tonları baya iyi ama Neo-Noir'in o grafitisi çok çok iyi.Ben Tenha Boşluğa sahibim ancak artık eski bir skin olduğundan insanın canı sıkılıyor. Bu yüzden Zalim Daimyo aldım. Ondan sonra Türbin gördüm bu sefer de onu aldım onu kullanıyorum. Bence Türbin'e bir bakabilirsin en fiyat performans M4 skini olabilir. Aşırı iyi görünüyor.
Evet hocam,girip bakacağım öyle daha anlaşılır olur.Topluluk sunucusuna girip orda dene hoşuna gideni al, ben üsttekini daha çok beğeniyorum
neo noir ezip geçer
Skin almak yerine Cephanelik kısmından Cephanelik Bileti alıp olabildiğince hızlı yıldız kasıp, bugün sabah yeni gelen Fever Case isimli kasayı alırsan tam olarak 7 gün sonra takas banı kalktığında çok pahalı fiyatlara satabilirsin haberin olsun.Söylediğiniz skinler de iyi en iyisi sunucularda test edip bakayım.Desolate Space'nin renk tonları baya iyi ama Neo-Noir'in o grafitisi çok çok iyi.
Hocam bunun garantisi var mı yani verdiğim 16 doları kaç dolarla geri alabilirim ki ? ve o fever case kesin geliyor muSkin almak yerine Cephanelik kısmından Cephanelik Bileti alıp olabildiğince hızlı yıldız kasıp, bugün sabah yeni gelen Fever Case isimli kasayı alırsan tam olarak 7 gün sonra takas banı kalktığında çok pahalı fiyatlara satabilirsin haberin olsun.