M4A4 skinim 10 dolardan 120 dolara fırlamış!

Shibou

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
961
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1.5-2 yıl önce 9-10 dolara aldığım M4A4 Seri Leş skinimin dün şans eseri 120 dolarlara kadar çıktığını fark ettim. Aklıma acaba kasaları düşmüyor mu dropla gibi şeyler geldi sebebini anlayamadım. CS piyasası çok büyük belki 1000 dolarlara kadar çıkabilir satarsam pişman olurum diye korkuyorum. Float değerleri de iyi.
Bu skini alırken FN alabilecek param da vardı hatırlıyorum keşke alsaymışım 30 küsür dolardan 800 dolarlara çıkmış...
Şimdi sizlere asıl sorum sizce bu skini şu an satmalı mıyım, tutmalı mıyım?
1760783215057.webp

eldiven kasasından çıkıyor nadir. ondan artmıştır skin de güzel. manipule de olabilir. hiç belli olmaz tehlikeli sular.. tatmin edecek bir fiyata satacaksanız satınız.

eldiven kasasından çıkıyor nadir. ondan artmıştır skin de güzel. manipule de olabilir. hiç belli olmaz tehlikeli sular.. tatmin edecek bir fiyata satacaksanız satınız.
Hocam 120 doların bana çok faydası olur mu bilmiyorum max bf6 alırım öyle bir planım var da fırlar mırlar bu şimdi pişman olmayalım oyundan da zevk almayız fırlarsa :D

Hocam 120 doların bana çok faydası olur mu bilmiyorum max bf6 alırım öyle bir planım var da fırlar mırlar bu şimdi pişman olmayalım oyundan da zevk almayız fırlarsa :D
Düşerse hiç zevk almazsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,938
Üyeler
183,921
Son üye
Mehmet Akif Ünal
Geri