Şu an 3000 Mah bataryam var ve 1 günü çıkarıyorum.Pil daha önemliyse bence m21.
M51 dicektiniz sanirim. Pil dısında m51in bence baska bir ondeligi yok diye düşünüyorum. Ayrıca m51 plastik kasasi var. Diger konularda x3 bi tık daha ondePil daha önemliyse bence m21.
120 hz, Gorilla Glass 5, İp sertifikası, ve 960 fps ağır çekim modu olması çekiyor beni kendine.M51 dicektiniz sanirim. Pil dısında m51in bence baska bir ondeligi yok diye düşünüyorum. Ayrıca m51 plastik kasasi var. Diger konularda x3 bi tık daha onde
Şu mesajın çok benzeribi bilmem kaç kere gördüm ama kendim söyleyince yanlış bilgilendirme yemek istemediğim için seni etiketliyorum@BaşaramadıkAbi etiketlediğin için teşekkür ederim. Xiaomi cihazları yazılımından dolayı tavsiye etmem. Hızlı şarj, performans, stereo hoparlör ve Super AMOLED ekran için Realme 7 Pro. Kamera ve batarya için Samsung Galaxy M51 ama kaba, taşıması zor olan bir cihaz. Hafiflik, tasarım ve kamera olaraksa Oppo Reno 4 tercih edebilirsiniz.
Realme 7 pro alacak olursam eğer beklemem gerekiyor. Xiaomi'de yazılım sorunu olduğunu duydum evet ama genel olarak cazip gelmişti. m51 ise çok kaba duruyor ama bataryasını düşününce göz ardı edilebilir mi bilmiyorum.@BaşaramadıkAbi etiketlediğin için teşekkür ederim. Xiaomi cihazları yazılımından dolayı tavsiye etmem. Hızlı şarj, performans, stereo hoparlör ve Super AMOLED ekran için Realme 7 Pro. Kamera ve batarya için Samsung Galaxy M51 ama kaba, taşıması zor olan bir cihaz. Hafiflik, tasarım ve kamera olaraksa Oppo Reno 4 tercih edebilirsiniz.
Yanlış yazmışım, evetM51 dicektiniz sanirim. Pil dısında m51in bence baska bir ondeligi yok diye düşünüyorum. Ayrıca m51 plastik kasasi var. Diger konularda x3 bi tık daha onde