Neler Yeni

M51 vs Realme 7 Pro vs Oppo Reno 4

gvggg1

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,681
İsim
görkemgöksu
Pil daha önemliyse bence m51.

Son düzenleme:

Muhammet Tunçay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet
M51 dicektiniz sanirim. Pil dısında m51in bence baska bir ondeligi yok diye düşünüyorum. Ayrıca m51 plastik kasasi var. Diger konularda x3 bi tık daha onde
120 hz, Gorilla Glass 5, İp sertifikası, ve 960 fps ağır çekim modu olması çekiyor beni kendine.

Assistive

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
@BaşaramadıkAbi etiketlediğin için teşekkür ederim. Xiaomi cihazları yazılımından dolayı tavsiye etmem. Hızlı şarj, performans, stereo hoparlör ve Super AMOLED ekran için Realme 7 Pro. Kamera ve batarya için Samsung Galaxy M51 ama kaba, taşıması zor olan bir cihaz. Hafiflik, tasarım ve kamera olaraksa Oppo Reno 4 tercih edebilirsiniz.

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
@BaşaramadıkAbi etiketlediğin için teşekkür ederim. Xiaomi cihazları yazılımından dolayı tavsiye etmem. Hızlı şarj, performans, stereo hoparlör ve Super AMOLED ekran için Realme 7 Pro. Kamera ve batarya için Samsung Galaxy M51 ama kaba, taşıması zor olan bir cihaz. Hafiflik, tasarım ve kamera olaraksa Oppo Reno 4 tercih edebilirsiniz.
Şu mesajın çok benzeribi bilmem kaç kere gördüm ama kendim söyleyince yanlış bilgilendirme yemek istemediğim için seni etiketliyorum :D

Muhammet Tunçay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet
Realme 7 pro alacak olursam eğer beklemem gerekiyor. Xiaomi'de yazılım sorunu olduğunu duydum evet ama genel olarak cazip gelmişti. m51 ise çok kaba duruyor ama bataryasını düşününce göz ardı edilebilir mi bilmiyorum.

gvggg1

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,681
İsim
görkemgöksu
M51 dicektiniz sanirim. Pil dısında m51in bence baska bir ondeligi yok diye düşünüyorum. Ayrıca m51 plastik kasasi var. Diger konularda x3 bi tık daha onde
Yanlış yazmışım, evet😅

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,498
Üyeler
165,189
Son üye
weistN
Top Bottom