M808 vs gigabyte aorus m2

Reaksiyon skoru
76
Fareleri almayacağım bu konuyu daha çok fikir alışverişi yapmak için açtım.

Bu fiyatta bir fare alacak olsam mm720 alırdım şahsen. Amazonda 520 lira.

Fiyattan bağımsız olarak soruyorum. Hangisi daha iyi.

Fiyat olarak m808 gün içinde 100 tl zam yedi. Daha bu sabah 380 tl fiyatındaydı.

Fiyattan bağımsız sormamın sebebi ise 3327 bir fare için en fazla 350-400 lira verilmesi gerektiğini düşündüğüm için. İkisi de şu fiyatta alınmaz bunu biliyorum.

Ben şahsen m808 olanın daha iyi olduğuna inanıyorum. Ötekisinde omron 50m var m808 olanında huano blue switch bulunuyor.

@GalaxySal450 hocam siz epey bilgilisiniz. Siz ne dersiniz.

Bakın tekrardan söylüyorum öneri istemiyorum. İki model arasında Karşılaştırma istiyorum.

Son düzenleme:

Ben şahsen m808 olanın daha iyi olduğuna inanıyorum. Ötekisinde omron 50m var m808 olanında huano switch bulunuyor.

bu mouse bence bu fiyatta en alınabilecek mousedir

ne için almayı düşünüyorsunuz bu mouseu
bu mouse bu attığınız mouselardan kat kat iyi isterseniz bakın
Almayacağım dedim ya hocam. Attığınız farede de omron olması lazım sensörü güzel ama.

Ayrıca 700 liralık bir fare değil. 430 lira falandı yakın zamanda ondan dolayı attığınızı düşünüyorum.

bu mouse 1000 tl bandında ama burda 518 TL'ye fln denk geliyo?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

buda 760 olmuş daha dün 450 500 tl flndı

Attığınız iki mouse da 3327 sensör kullanıyor. İkisi de omron switch yanlış görmediysem. Aralarındaki tek fark M2'nin 76 gram olup M808in 85 gram olması. M2 sadece hafif olduğu için daha iyi. İkisi de hurda ama.

bu mouse 1000 TL bandında ama burda 518 TL'ye fln denk geliyo?

buda 760 olmuş daha dün 450 500 TL flndı
Hala performax Xotran ve M300S var sorun olmaz.

Attığınız iki mouse da 3327 sensör kullanıyor. İkisi de omron switch yanlış görmediysem. Aralarındaki tek fark M2'nin 76 gram olup M808in 85 gram olması. M2 sadece hafif olduğu için daha iyi. İkisi de hurda ama.
Yok hocam m808 de huano var.

bu mouse 1000 TL bandında ama burda 518 TL'ye fln denk geliyo?
Alacak olsam o fareyi alırdım. Bu fiyat bandında konuda yazmıştım zaten ama okumamışsınız herhalde.

Yok hocam m808 de huano var.

Alacak olsam o fareyi alırdım. Bu fiyat bandında konuda yazmıştım zaten ama okumamışsınız herhalde.
İkisi de vasat mouselar ikisi de alınmaz.

Fiyat olarak m808 gün içinde 100 TL zam yedi. Daha bu sabah 380 TL fiyatındaydı.

Fiyattan bağımsız sormamın sebebi ise 3327 bir fare için en fazla 350-400 lira verilmesi gerektiğini düşündüğüm için. İkisi de şu fiyatta alınmaz bunu biliyorum.

Ben şahsen m808 olanın daha iyi olduğuna inanıyorum. Ötekisinde omron 50m var m808 olanında huano blue switch bulunuyor.

Bakın tekrardan söylüyorum öneri istemiyorum. Karşılaştırma istiyorum.
M808 hocam.

Bu da olur.

Bütçen ne hocam?
Fare almayacağım hocam. Öğrenmeye çalışıyorum. Mesela switchler arasındaki farklar kafamı karıştırıyor omron switchi çift tıklama vs yaptığı için hoş görmüyorum şahsen. Aynı fiyattaki iki fareyi karşılaştırarak daha net bir fikir edinebileceğimi düşündüm.

Kafama takılan ayrı bir soru var Farelerin gecikmelerinden anlıyorsunuzdur size sormak istiyorum. Mesela rtings ekibinin yaptığı gecikme testlerinde beager 480 usb protokol analizcisi ve birtakım ekipmanlar kullanıyorlar bunun bump testleri ile farkı nedir.

Bu gecikme konusundaki kaynaklar hep ingilizce benimde yeterli ingilizcem yok gibi tekrar tekrar okuyorum ama hala kafama yatmayan şeyler oluyor. Bildiğiniz kaynaklar varsa paylaşırmısınız.

Son düzenleme:
Geri