- Reaksiyon skoru
- 76
Fareleri almayacağım bu konuyu daha çok fikir alışverişi yapmak için açtım.
Bu fiyatta bir fare alacak olsam mm720 alırdım şahsen. Amazonda 520 lira.
Fiyattan bağımsız olarak soruyorum. Hangisi daha iyi.
Fiyat olarak m808 gün içinde 100 tl zam yedi. Daha bu sabah 380 tl fiyatındaydı.
Fiyattan bağımsız sormamın sebebi ise 3327 bir fare için en fazla 350-400 lira verilmesi gerektiğini düşündüğüm için. İkisi de şu fiyatta alınmaz bunu biliyorum.
www.akakce.com
www.akakce.com
Ben şahsen m808 olanın daha iyi olduğuna inanıyorum. Ötekisinde omron 50m var m808 olanında huano blue switch bulunuyor.
@GalaxySal450 hocam siz epey bilgilisiniz. Siz ne dersiniz.
Bakın tekrardan söylüyorum öneri istemiyorum. İki model arasında Karşılaştırma istiyorum.
Bu fiyatta bir fare alacak olsam mm720 alırdım şahsen. Amazonda 520 lira.
Fiyattan bağımsız olarak soruyorum. Hangisi daha iyi.
Fiyat olarak m808 gün içinde 100 tl zam yedi. Daha bu sabah 380 tl fiyatındaydı.
Fiyattan bağımsız sormamın sebebi ise 3327 bir fare için en fazla 350-400 lira verilmesi gerektiğini düşündüğüm için. İkisi de şu fiyatta alınmaz bunu biliyorum.
Gigabyte GM-AORUS-M2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte GM-AORUS-M2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte GM-AORUS-M2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Redragon M808 Storm Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon M808 Storm Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon M808 Storm Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Ben şahsen m808 olanın daha iyi olduğuna inanıyorum. Ötekisinde omron 50m var m808 olanında huano blue switch bulunuyor.
@GalaxySal450 hocam siz epey bilgilisiniz. Siz ne dersiniz.
Bakın tekrardan söylüyorum öneri istemiyorum. İki model arasında Karşılaştırma istiyorum.
Son düzenleme: