Neler Yeni

maalesef bir diz üstü bilgisayara ihtiyacım var!

s0v1m

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
sovim ubdallahov
Maalesef dedim çünkü mevcut masaüstü sağlam bir sistemim var lakin taşınabilir olmadığı için yanımda gezdiremiyorum.
bu da bana diz üstü pc ihtiyacı doğurdu. photoshop, visual studio gibi programları güzel bir şekilde çalıştıracak taşınabilir bir makinaya ihtiyacım var önerilerinizi bekliyorum.

s0v1m

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
sovim ubdallahov
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
olabildiğince düşük, fakat photoshop gibi programların ekran kartı kullandığını bildiğimden bi 20-25k'yı mecburen ortaya koymam gerektiğine inanıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Koray
Bütçeniz nedir? Eğer alabilirseniz bu işler için macbook tavsiye ederim. Belirttiğiniz fiyatlara macbook air bulabilirsiniz. Benimde masaüstü sistemim var. İşim gereği photoshop, premiere vb. programları kullanıyorum ve macbooktan hallediyorum. Hem hafif hem pil ömrü iyi hem de performansı tatmin edici.

Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
ahmet yılmaz
hocam bence aynı şekilde 20-25k büççeyle bişey bakıyorum bulunca banada haber verirseniz iyi olur

s0v1m

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
sovim ubdallahov
Bütçeniz nedir? Eğer alabilirseniz bu işler için macbook tavsiye ederim. Belirttiğiniz fiyatlara macbook air bulabilirsiniz. Benimde masaüstü sistemim var. İşim gereği photoshop, premiere vb. programları kullanıyorum ve macbooktan hallediyorum. Hem hafif hem pil ömrü iyi hem de performansı tatmin edici.
hocam şöyle ki apple ürünleri hakkında hiçbir şey bilmiyorum bu nedenle apple'a pek sıcak değilim ayrıyeten orjinal yazılım kullanacak param da yok bu nedenle windows tercih ediyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Koray
hocam şöyle ki apple ürünleri hakkında hiçbir şey bilmiyorum bu nedenle apple'a pek sıcak değilim ayrıyeten orjinal yazılım kullanacak param da yok bu nedenle windows tercih ediyorum

Arayüz, kullanım vb. konuları diyorsanız macbook kullanmak gayet kolay. 1-2 güne tuşlara vs. alışırsınız. Macbook'a da windows gibi crackli program yükleme imkanınız var. Siz bilirsiniz tabii.

s0v1m

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
sovim ubdallahov
şuana kadar değerlendirebileceğim bir link atan olmadı, ürün linki atarsanız onun üzerine de soru sorabilir/konuşabiliriz

Top Bottom