Neler Yeni

Mac 7100 tl pc onerisi

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Enis Solak
Yo var kardeşim bilgisayar sipariş etti ben izin verdim zaten alacaktım sonra nerden aldin diye sordum gaming gen dedi bende tamam dedim 5 ay oldu hala gelmedi
Kardeşin kaç yaşında belki adresi yanlış girmiştir. Gaming gen bir çok yayıncıyla çalışıyor, güvenilir olmasa kimse çalışmak istemez. Belki size denk gelmiştir.

jbymcb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Cihat Bayram
Yo var kardeşim bilgisayar sipariş etti ben izin verdim zaten alacaktım sonra nerden aldin diye sordum gaming gen dedi bende tamam dedim 5 ay oldu hala gelmedi
Sonra da hakkını aramadın mı? Kardeşinin siparişi verdiğinden emin misin?

Kayumennn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Kayra suvar
Sizde hiç aramadınız hiç sormadınız nerde benim bilgisayarım diye ? Birde gaming garaj mı gamegaraj mı ?
Aradım dediler ki sipariş alınmış gozukuyor dediler ama yok gelmedi sonra bir daha aradım bu sefer acmadilar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sonra da hakkını aramadın mı? Kardeşinin siparişi verdiğinden emin misin?
Eminim hatta hesap bilgilerini verirken tanindaydim

Kardeşin kaç yaşında belki adresi yanlış girmiştir. Gaming gen bir çok yayıncıyla çalışıyor, güvenilir olmasa kimse çalışmak istemez. Belki size denk gelmiştir.
Yo adresi ben girdim zaten hesap bilgilerini kardeşim girdi

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Yaş kaç dostum? Böyle bir olay oldu ise tüketici hakem heyetine git

Kayumennn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Kayra suvar
Yalnız dolandırılmış biri bu kadar rahat olmaz eğer cidden dolandırılıp üstünede tekrar 7k lık sistem alacaksanız para bol demekki

Senin
Vallaha o kadar çok deyil 14 bin lira para buriktirmistim onun icin

27 yaşındaki biri böyle konuşmaz yeme bizi birde 27 yaşındaysan hakkını arayabilirdin
Aradım davada oldu benim deşmek istediğim şey bilgisayar önerecekseniz game gen den önermeyin cunki dolandırıldım bu kadar olayı çok büyüttunuz

Top Bottom