Mac mini m4 çok iyi fiyat 25999 peşin fiyatına 4 taksit

genel olarak bu fiyatlardaydı zaten nasıl baya iyi fiyat oluyor?

Hayır takip ediyordum bir süredir kesinlikle bu fiyatlarda değildi en bilinmeyen yerde 29 a satılıyordu.

Hayır takip ediyordum bir süredir kesinlikle bu fiyatlarda değildi en bilinmeyen yerde 29 a satılıyordu.
1765640451459.webp

• Beğen
Reaksiyonlar: S4N0
hocam orada geçenlerde teşir ürünü vs vardı pttavm de felan onlar da görünüyor fiyat kesinlikle uygun takip edenler bilir oraya bakıp net anlamak çok sağlıklı değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu kodumunun işlemci tabanı windows uyumlu olsa eski mac'ler gibi, mevcut donanımla oyun bile açar, ama böyle kullanımı iş hariç çok kısıtlı kalıyor.
Aynen ama iş için kullanılıyor zaten amacı o olanlar için çok iyi bende iş için kullanıyorum sadece.

çok iyi fiyat, zam öncesi fiyatına dönmüş taksit de iyi. Ama şöyle bir şey var, amazonda 30 bin 9 taksit.

hocam orada geçenlerde teşir ürünü vs vardı pttavm de felan onlar da görünüyor fiyat kesinlikle uygun takip edenler bilir oraya bakıp net anlamak çok sağlıklı değil.

Aynen ama iş için kullanılıyor zaten amacı o olanlar için çok iyi bende iş için kullanıyorum sadece

Aynen ama iş için kullanılıyor zaten amacı o olanlar için çok iyi bende iş için kullanıyorum sadece.
Bende iş amaçlı macbook pro olunca mac mini işte yaramıyor, keşke yarasa

Geçen sene 23k ya almıştım, fiyatı hala bedava

Geri