Excator23cm
80+ Gold
3-1 ve 1-0 ı unuttuysan bir şey diyememKim kimi otuturur görürüz yatın kalkında kırmızıya dua edin
Oturmuşsunuzdur belkide
3-1 ve 1-0 ı unuttuysan bir şey diyememKim kimi otuturur görürüz yatın kalkında kırmızıya dua edin
Sende 4-0 unuttun herhalde3-1 ve 1-0 ı unuttuysan bir şey diyemem
Oturmuşsunuzdur belkide
Bunlar geçici bu sene sonu şampiyon olacak iki takım var kadro açısında bjk iyi Fenerbahçe istekli gerisi lolipop olabilir3-1 ve 1-0 ı unuttuysan bir şey diyemem
Oturmuşsunuzdur belkide
Hamsilerden başka ne beklenir ki anca Çupamızı verun da derlerMaçtan sonra bir grup hamsi altay bayindira ana avrat küfür etmeye başladı bu durumu nasıl değerlendiriyosunuz sevgili tsliler?https://www.instagram.com/reel/CVI97eLILKl/?utm_medium=copy_link
ĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞSende 4-0 unuttun herhalde
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunlar geçici bu sene sonu şampiyon olacak iki takım var kadro açısında bjk iyi Fenerbahçe istekli gerisi lolipop olabilir
Daha geçen sene 2 kere çaktik sende balık hafizasi var heralde dicemde harbi var jsmsksjskkajajzjakakzjkĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞ
Altayın ne suçu var?Maçtan sonra bir grup hamsi altay bayindira ana avrat küfür etmeye başladı bu durumu nasıl değerlendiriyosunuz sevgili tsliler?https://www.instagram.com/reel/CVI97eLILKl/?utm_medium=copy_link
ŞSKFKFGBKMDKMVBKMDFNBNFKŞDDFŞDFŞFŞFŞK K KDaha geçen sene 2 kere çaktik sende balık hafizasi var heralde dicemde harbi var jsmsksjskkajajzjakakzjk
Cahille konuşmak harbi çok zorŞSKFKFGBKMDKMVBKMDFNBNFKŞDDFŞDFŞFŞFŞK K K
2 kere kime çakıyon konyaya mı akyseriye mi max fb li ben trabzonsporu tutmuyorum ama hamsiler sizi parçaldı UUUUİİİİİİYYYYYYY hamsi style
kime çaktınız söytlesene ustaCahille konuşmak harbi çok zor
Uğurcana da küfür edildi zamanında o sadece güldü.Vizyon farkı. Ben şu ana kadar hiç instagramda ve sosyal mecrada Uğurcanın annesine küfür eden görmedim. Uğurcana küfür eden bile görmedim. Sadece kovacan, patlıcan vs diyorlardı.
Video atabilir misin?Uğurcana da küfür edildi zamanında o sadece güldü.
Video atabilir misin?