macbook air m1 vs ipad pro+ pencil?

oaK´

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,621
grafik tasarım okuıyorum 12. sınıfım mimar sinan istiyorum ve freelance olarak grafik tasarım yaparak geçinmeye çalışıyorum hangisini önerirsiniz?

Aslında imkan varsa ikisi de daha iyi olur. Bütçen yetmez ise Macbook ve idare edecek bir grafik tableti alabilirsin.

Aslında imkan varsa ikisi de daha iyi olur. Bütçen yetmez ise Macbook ve idare edecek bir grafik tableti alabilirsin.
her türlü ikisini de alacağım lakin önce bi tane alabilirim diğerini üni kazanınca çalışıp almayı planlıyorum

her türlü ikisini de alacağım lakin önce bi tane alabilirim diğerini üni kazanınca çalışıp almayı planlıyorum
Şuanlık Macbook almak daha iyi olur o zaman.

zamanla her ikisini de alacaksan macbook al. Bütçen yeterse de idarelik bir grafik tableti al.

ama sorun şu ki bende 9k var, apple da taksit imkanı var ama nasıl oluyor bilmioyrum bilen var mı?

ama sorun şu ki bende 9k var, apple da taksit imkanı var ama nasıl oluyor bilmioyrum bilen var mı?
Hocam 20 ay garantili 2. El temiz ürünler var. 10K ya bulabilirsin.
Ya da; apple üniversiteliler için indirim var. (Tanıdık vs. var ise 3 ay taksit ile alabilirsin)

Ya da; apple üniversiteliler için indirim var. (Tanıdık vs. var ise 3 ay taksit ile alabilirsin)
tanıdık varda bend e 9k varya şimdi mesela ben taksit yapmak istediğimde illa 13k mı istiyor
Post automatically merged:

bu arada bahsettiğiniz 2. el ürünler nerede? sahibinden de yokta çünkü

tanıdık varda bend e 9k varya şimdi mesela ben taksit yapmak istediğimde illa 13k mı istiyor
Post automatically merged:

bu arada bahsettiğiniz 2. el ürünler nerede? sahibinden de yokta çünkü
Letgo ya da sahibinden de gördüm geçen 9-10K ya
Taksit ile fiyat artıyor olması normaldir.
Daha ucuza bulman zor.

Letgo ya da sahibinden de gördüm geçen 9-10K ya
Taksit ile fiyat artıyor olması normaldir.
Daha ucuza bulman zor.
yok yanlış anladınız fiyat artmıyor, bende 9k var ama macbook air m1 13k eğer taksitle alırsam 9 k ile taksit oluyor mu yoksa hesabımda illa 13k mı olması lazım

yok yanlış anladınız fiyat artmıyor, bende 9k var ama macbook air m1 13k eğer taksitle alırsam 9 k ile taksit oluyor mu yoksa hesabımda illa 13k mı olması lazım
Kredi kartının limitinde 13K limit olmalı. Ama hesapta 13K para olmasına gerek yok diye biliyorum.

kredi kartıyla alacaksın zaten kredi kartında para olmaz limit olur.

Geri