her türlü ikisini de alacağım lakin önce bi tane alabilirim diğerini üni kazanınca çalışıp almayı planlıyorumAslında imkan varsa ikisi de daha iyi olur. Bütçen yetmez ise Macbook ve idare edecek bir grafik tableti alabilirsin.
Şuanlık Macbook almak daha iyi olur o zaman.her türlü ikisini de alacağım lakin önce bi tane alabilirim diğerini üni kazanınca çalışıp almayı planlıyorum
Hocam 20 ay garantili 2. El temiz ürünler var. 10K ya bulabilirsin.ama sorun şu ki bende 9k var, apple da taksit imkanı var ama nasıl oluyor bilmioyrum bilen var mı?
tanıdık varda bend e 9k varya şimdi mesela ben taksit yapmak istediğimde illa 13k mı istiyorHocam 20 ay garantili 2. El temiz ürünler var. 10K ya bulabilirsin.
Ya da; apple üniversiteliler için indirim var. (Tanıdık vs. var ise 3 ay taksit ile alabilirsin)
![]()
MacBook Air Satın Alın
MacBook Air. Şimdi M5 çip ile. Yapay zeka için tasarlandı. Hem hafif hem de tüm gün süren pil ömrüne sahip. Hızlı ve ücretsiz gönderimle apple.com adresinden hemen satın alın.www.apple.com
bu arada bahsettiğiniz 2. el ürünler nerede? sahibinden de yokta çünküHocam 20 ay garantili 2. El temiz ürünler var. 10K ya bulabilirsin.
Ya da; apple üniversiteliler için indirim var. (Tanıdık vs. var ise 3 ay taksit ile alabilirsin)
![]()
MacBook Air Satın Alın
MacBook Air. Şimdi M5 çip ile. Yapay zeka için tasarlandı. Hem hafif hem de tüm gün süren pil ömrüne sahip. Hızlı ve ücretsiz gönderimle apple.com adresinden hemen satın alın.www.apple.com
Letgo ya da sahibinden de gördüm geçen 9-10K yatanıdık varda bend e 9k varya şimdi mesela ben taksit yapmak istediğimde illa 13k mı istiyor
Post automatically merged:
bu arada bahsettiğiniz 2. el ürünler nerede? sahibinden de yokta çünkü
yok yanlış anladınız fiyat artmıyor, bende 9k var ama macbook air m1 13k eğer taksitle alırsam 9 k ile taksit oluyor mu yoksa hesabımda illa 13k mı olması lazımLetgo ya da sahibinden de gördüm geçen 9-10K ya
Taksit ile fiyat artıyor olması normaldir.
Daha ucuza bulman zor.
Kredi kartının limitinde 13K limit olmalı. Ama hesapta 13K para olmasına gerek yok diye biliyorum.yok yanlış anladınız fiyat artmıyor, bende 9k var ama macbook air m1 13k eğer taksitle alırsam 9 k ile taksit oluyor mu yoksa hesabımda illa 13k mı olması lazım
kredi kartıyla alacaksın zaten kredi kartında para olmaz limit olur.yok yanlış anladınız fiyat artmıyor, bende 9k var ama macbook air m1 13k eğer taksitle alırsam 9 k ile taksit oluyor mu yoksa hesabımda illa 13k mı olması lazım