Fiyat yok Alınır mı? diyosunGarantisi daha çok yeni bitmiş, pil devri 7 ve pil yüzdesi %100. M2 16Gb ram 256Gb
Gece yarısı rengi
Güncelledim.Fiyat yok Alınır mı? diyosun
Saka gibi fiyat bu soru mu sifiri 34 zatenGüncelledim.
Link atar mısınız?Saka gibi fiyat bu soru mu sifiri 34 zaten
Link atar mısınız?
Arkadas allahtan konu acmis da zaten 7 dongu olup da garantisi bitmis nasi olabiliyor anlamiyorum cihazi alip masanin ustune koyup unutmalari lazim. bUyuk ihtimal batarya degisimi falan da olabilir o cihazda. Iyiki yolunmamis arkadas.25 e satılıyor 2. el garantili
Sıfır almak çok daha mantıklı, teşekkür ederim.![]()
MacBook Air 13.6 inc M2 16GB 256GB Gece Yarısı MC7X4TU/A
Apple markalı MacBook Air 13.6 inc M2 8CPU 8GPU 16GB 256GB Gece Yarısı MC7X4TU/A en uygun fiyatıyla sizleri bekliyor!www.pt.com.tr
Rica ederim ulkede firsatci cok ikinci el alirken herzaman arasitrmanizi iyi yapip bilincli kullanici olun. Hayirlisi olsun simdiden fakat m5 cikiyor o ciktiktan sonra alsaniz daha iyi olur. Hatta mac neo cikti onu bekleyin belki 25-27 civarina gelir alirsiniz direkt 2. el m2 parasinaSıfır almak çok daha mantıklı, teşekkür ederim.
Aslında elimde garantisi yeni bitmiş Asus rot strix g16 var, 4050 modeli bilgisayarı 2 yıl boyunca hiç temizletmedim ve günde en az 5-6 saat açık kaldı yani yorgun bir cihaz onunla başa baş takas yapabiliriz dediler ondan kafama yatmıştıRica ederim ulkede firsatci cok ikinci el alirken herzaman arasitrmanizi iyi yapip bilincli kullanici olun. Hayirlisi olsun simdiden fakat m5 cikiyor o ciktiktan sonra alsaniz daha iyi olur. Hatta mac neo cikti onu bekleyin belki 25-27 civarina gelir alirsiniz direkt 2. el m2 parasina
Acik kalarak cihaz yorulmaz, siz mining yada extrem kodlama yapmiyorsaniz, artificalAslında elimde garantisi yeni bitmiş Asus rot strix g16 var, 4050 modeli bilgisayarı 2 yıl boyunca hiç temizletmedim ve günde en az 5-6 saat açık kaldı yani yorgun bir cihaz onunla başa baş takas yapabiliriz dediler ondan kafama yatmıştı
5080li kasa topladım hocam artık ihtiyacım kalmadı gaming laptopa onun yerine Mac istiyordum üste para vermeyecek şekilde ondan. Bu takas mantıklı değil o halde senin dediğine göre hocamAcik kalarak cihaz yorulmaz, siz mining yada extrem kodlama yapmiyorsaniz, artifical
intelligence education ile ugrasmiyosaniz bi sorun olmaz kaldi ki senin rogun o macten daha iyi neden veriyorsun?