MacBook Air M2 alınır mı?

lortarda

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
479
Garantisi daha çok yeni bitmiş, pil devri 7 ve pil yüzdesi %100. M2 16Gb ram 256Gb

Gece yarısı rengi

Fiyat : 30.000

Son düzenleme:
25 e satılıyor 2. el garantili

25 e satılıyor 2. el garantili
Arkadas allahtan konu acmis da zaten 7 dongu olup da garantisi bitmis nasi olabiliyor anlamiyorum cihazi alip masanin ustune koyup unutmalari lazim. bUyuk ihtimal batarya degisimi falan da olabilir o cihazda. Iyiki yolunmamis arkadas.

Sıfır almak çok daha mantıklı, teşekkür ederim.
Rica ederim ulkede firsatci cok ikinci el alirken herzaman arasitrmanizi iyi yapip bilincli kullanici olun. Hayirlisi olsun simdiden fakat m5 cikiyor o ciktiktan sonra alsaniz daha iyi olur. Hatta mac neo cikti onu bekleyin belki 25-27 civarina gelir alirsiniz direkt 2. el m2 parasina

Rica ederim ulkede firsatci cok ikinci el alirken herzaman arasitrmanizi iyi yapip bilincli kullanici olun. Hayirlisi olsun simdiden fakat m5 cikiyor o ciktiktan sonra alsaniz daha iyi olur. Hatta mac neo cikti onu bekleyin belki 25-27 civarina gelir alirsiniz direkt 2. el m2 parasina
Aslında elimde garantisi yeni bitmiş Asus rot strix g16 var, 4050 modeli bilgisayarı 2 yıl boyunca hiç temizletmedim ve günde en az 5-6 saat açık kaldı yani yorgun bir cihaz onunla başa baş takas yapabiliriz dediler ondan kafama yatmıştı

Aslında elimde garantisi yeni bitmiş Asus rot strix g16 var, 4050 modeli bilgisayarı 2 yıl boyunca hiç temizletmedim ve günde en az 5-6 saat açık kaldı yani yorgun bir cihaz onunla başa baş takas yapabiliriz dediler ondan kafama yatmıştı
Acik kalarak cihaz yorulmaz, siz mining yada extrem kodlama yapmiyorsaniz, artifical
intelligence education ile ugrasmiyosaniz bi sorun olmaz kaldi ki senin rogun o macten daha iyi neden veriyorsun?

Acik kalarak cihaz yorulmaz, siz mining yada extrem kodlama yapmiyorsaniz, artifical
intelligence education ile ugrasmiyosaniz bi sorun olmaz kaldi ki senin rogun o macten daha iyi neden veriyorsun?
5080li kasa topladım hocam artık ihtiyacım kalmadı gaming laptopa onun yerine Mac istiyordum üste para vermeyecek şekilde ondan. Bu takas mantıklı değil o halde senin dediğine göre hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,321
Üyeler
189,594
Son üye
JustEfe13
Geri