MacBook Air M2 alınır mı?

5080li kasa topladım hocam artık ihtiyacım kalmadı gaming laptopa onun yerine Mac istiyordum üste para vermeyecek şekilde ondan. Bu takas mantıklı değil o halde senin dediğine göre hocam
Degil. Kendi cihazini nakit satmaya calis veya üstüne nakit verecek sekilde m4 lere teklif et.

Aslında elimde garantisi yeni bitmiş Asus rot strix g16 var, 4050 modeli bilgisayarı 2 yıl boyunca hiç temizletmedim ve günde en az 5-6 saat açık kaldı yani yorgun bir cihaz onunla başa baş takas yapabiliriz dediler ondan kafama yatmıştı
ROG G16 yı her türlü daha pahalıya satarsın bence M2 den.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadas allahtan konu acmis da zaten 7 dongu olup da garantisi bitmis nasi olabiliyor anlamiyorum cihazi alip masanin ustune koyup unutmalari lazim. bUyuk ihtimal batarya degisimi falan da olabilir o cihazda. Iyiki yolunmamis arkadas.
Macbookda şarja takılı kullanırsan gücü direkt prizden alıyor ve pil döngüsünü arttırmıyor, sahibi cihazı full ofis gibi bir ortamda masa başı prize takılı kullandıysa dediği şey mümkün yani 😀

30K zaten çok uçuk fiyat onu herkes o konuda gerekeni dediği için tekrar bende detaya girmeyim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,594
Üyeler
189,635
Son üye
bilisimbil
Geri