MacBook Air m2 vs MacBook Neo?

macbook neo dümdüz klavyeli iphone kesinlikle m2den geçilecek bir cihaz değil, hele bizim ülkmeiz için uygun bir cihaz bile değil

Ödev, surfing, film izleme gibi işlere kullanacaksan ben olsam 32.000’e öğrenci indirimiyle neoyu alırdım. 2 yıl garantin olur eşeğin sağlam kazığa bağlı olur. M2 nispeten daha iyidir ama gidip render zart zurt yapmayacaksan neo öğrenciye fazla fazla yeter

16 Rami varsa güzel. Ben halen m1 kullanıyorum ve 8gb tam mevcut. Fazlasıyla yetiyor. İlk sahibiyim ve 2021 Ağustos ayında almıştım. Neredeyse 5. Yılına girecek ve kasma donma 0.
Tabi ben iyi bakıyorum cihaza. Kılıf aldım. Çantaya koymadan kılıfa koyarım. İlk günkü temizlikte duruyor.

Sana tavsiyem bir tane kılıf al mutlaka. Bir de silme bezi. Uzun yıllar kullanırsın, düşürme vb olmazsa

2. Elden ben de 143 devir 89 pilli 25k aldim geçen gün. Değistirmeye değmez daha iyi bir cihaz zaten. Temizini de yakalamissin sen hayırlı olsun.
Teşekkür ederim
Post automatically merged:

16 Rami varsa güzel. Ben halen m1 kullanıyorum ve 8gb tam mevcut. Fazlasıyla yetiyor. İlk sahibiyim ve 2021 Ağustos ayında almıştım. Neredeyse 5. Yılına girecek ve kasma donma 0.
Tabi ben iyi bakıyorum cihaza. Kılıf aldım. Çantaya koymadan kılıfa koyarım. İlk günkü temizlikte duruyor.

Sana tavsiyem bir tane kılıf al mutlaka. Bir de silme bezi. Uzun yıllar kullanırsın, düşürme vb olmazsa
Tamamdır teşekkür ederim kılıf öneriniz var mı peki

Teşekkür ederim
Post automatically merged:

Tamamdır teşekkür ederim kılıf öneriniz var mı peki
Şu tarz bir şey olabilir. Yorumları genel olarak iyi duruyor. Bende monster kılıf var 14inç.
Bunun içine şarj ve kablo koyan olmuş :). Asla o şekilde önermem. Bunu sadece Laptop için alıcan yada bunun benzerini. Bir de sırt çantası alıcaksın hocam. Laptop gözü olan sağlam model. (Monsterın eski modeli var bende. Yıllardır kullanıyorum. 2017 den beri)
Normal çantalar kullanışlı değil. Sırt çantası taşıma olarak rahat. Mümkünse terletmeyen bir model seçin. Monsterın eski seri terletiyor.

Şu tarz bir şey olabilir. Yorumları genel olarak iyi duruyor. Bende monster kılıf var 14inç.
Bunun içine şarj ve kablo koyan olmuş :). Asla o şekilde önermem. Bunu sadece Laptop için alıcan yada bunun benzerini. Bir de sırt çantası alıcaksın hocam. Laptop gözü olan sağlam model. (Monsterın eski modeli var bende. Yıllardır kullanıyorum. 2017 den beri)
Normal çantalar kullanışlı değil. Sırt çantası taşıma olarak rahat. Mümkünse terletmeyen bir model seçin. Monsterın eski seri terletiyor.
Bende de Monster kılıf var kalitesi iyi, ek olarak koruma kapağı da öneririm çok taşınacaksa yoksa çok çizik vs oluşuyor kasada ama çoğunlukla evdeyse sorun olmaz.

Geri