Macbook air mı almalıyım yoksa windows bir laptop mu?

Şu an Unity gibi birkaç uygulama dahil baya bir uygulama var ve 80gb boş (garageband ve pluginleri de 30gb var galiba)
Oyunları harici ssd de tutuyorum bunu hesaba katarak düşün

Windows ağır ve hantal bir işletim sistemi ltsc falan kurup hafifletmeye çalışanlar var ama ben yazılım geliştiricilerine linux öneririm çok daha verimli çalışırsın alıştıktan sonra
tamamdır teşekkür ederim şimdi anladım. lol oynatıyor mu bu arada

kendime bir macbook air mı alsam yoksa windows mu alsam kararsızım. Mobil programlama ile uğraşıyorum. Sizce macbook air m4 ün 256gb ssd olanı idare eder mi yoksa 512gb ssd şart mı? geçen hafta 49.000tlye bile bulunabiliyordu ama şu an 59.000tl civarındalar. Windows bir cihaz alacak olsam 55.000tlye kadar alabileceğim en iyi alternatifler neler. trendyol ve amazondan alabilirim sadece.
Masaüstü topla.

tamamdır teşekkür ederim. daha öncede gaming laptop kullanmadığım için sizce hangisi daha mantıklı. yine olsa macbook air m4 alır mısınız?
ben daha önce kullandım
gpu gücüne ihtiyacınız yoksa hantal cihazın teki ki victus 15 kullandım ben (2.3kg)
Şimdi MacBook u çantaya atıyorum sanki yokmuş gibi geziyorum okul kafe ne bel ağrısı var ne bugün laptopu götürmesem mi düşüncesi öğrencilik için mükemmel bişi (benzer ultrabooklar da aynı hissiyatı verir bence)
Yine olsa ai 7 350 li bi Asus var onunla arasında kalmıştım hala 2 cihazdan birini seçemedim

Apple ürünlerinde olan genel vergilerden bahsetmeyeceğim ama Macbook air daha iyi bir seçenek olacaktır her ne kadar alanı az olsa da harici disk alınıp kullanılabilir şahsen Mac'in kamerası benim telefonun ''64MP'' kamerasından daha iyi (yaklaşık 2mp falan)

Apple ürünlerinde olan genel vergilerden bahsetmeyeceğim ama Macbook air daha iyi bir seçenek olacaktır her ne kadar alanı az olsa da harici disk alınıp kullanılabilir şahsen Mac'in kamerası benim telefonun ''64MP'' kamerasından daha iyi (yaklaşık 2mp falan)
Macbook da harici ssd + usb hub olmazsa olmaz zaten onun dışında mouse hariç aksesuar da önermem (belki sleeve olabilir kullanıyorum ben)

Macbook da harici ssd + usb hub olmazsa olmaz zaten onun dışında mouse hariç aksesuar da önermem (belki sleeve olabilir kullanıyorum ben)
Şahsen Apple Magic Mouse ben beğeniyorum aynı şekilde klavyesini de şarjda kullanım olayı biraz söz konusu harici mediamarktta iMac test etmiştim en bayıldığım noktası kesinlikle hem işletim sisteminin görüntüsü hem de hoparlör kalitesi beni benden aldı sesi mükemmel ötesiydi gerçekten arkadaşımda macbook air var kesinlikle onunda aynı şekilde kamerası ve hoparlörleri çok iyi hissiyatı mükemmel Apple kaliteli ürünler yapıyor ama Tim Cook işi batırıyor başka bir deyişle Pişiremiyor 17 serisinde batırdı internet haberleriyle dolu düzelteceklerini düşünüyorum koskoca Apple batmaz muhtemelen ayrıca Apple fanboy değilim kamerasında ki zoom'dan dolayı Samsung S serisi almayı düşünüyorum ama genel olarak Apple ürünlerine bayılıyorum

mouse olarak ne kullanıyorsunuz?
Logitech m650 ama kronik sorunlu
mx serisinden herhangi bir mouse daha iyi olur bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şahsen Apple Magic Mouse ben beğeniyorum aynı şekilde klavyesini de şarjda kullanım olayı biraz söz konusu harici mediamarktta iMac test etmiştim en bayıldığım noktası kesinlikle hem işletim sisteminin görüntüsü hem de hoparlör kalitesi beni benden aldı sesi mükemmel ötesiydi gerçekten arkadaşımda macbook air var kesinlikle onunda aynı şekilde kamerası ve hoparlörleri çok iyi hissiyatı mükemmel Apple kaliteli ürünler yapıyor ama Tim Cook işi batırıyor başka bir deyişle Pişiremiyor 17 serisinde batırdı internet haberleriyle dolu düzelteceklerini düşünüyorum koskoca Apple batmaz muhtemelen ayrıca Apple fanboy değilim kamerasında ki zoom'dan dolayı Samsung S serisi almayı düşünüyorum ama genel olarak Apple ürünlerine bayılıyorum
Şu an s23 fe kullanıyorum ben de ekosistem için iPhone 15 e geçmeyi düşünüyorum ama o kadar vermeye değer mi bilemiyorum

Logitech m650 ama kronik sorunlu
mx serisinden herhangi bir mouse daha iyi olur bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu an s23 fe kullanıyorum ben de ekosistem için iPhone 15 e geçmeyi düşünüyorum ama o kadar vermeye değer mi bilemiyorum
Yani yurtdışında yaşıyorsanız olabilir ama Türkiye şartlarına bakıldığında elinizde ki cihaz bozulana kadar kullanmaya devam etmeniz daha iyi olur ekosistemden çok cep önemli :D

Yani yurtdışında yaşıyorsanız olabilir ama Türkiye şartlarına bakıldığında elinizde ki cihaz bozulana kadar kullanmaya devam etmeniz daha iyi olur ekosistemden çok cep önemli :D
Öyle hocam da bu cihaz da sorunlu bi tık işlemcisi exynos 2200 zaten ısınıyor bazen Spotify + cr de sorun yaşıyorum

Öyle hocam da bu cihaz da sorunlu bi tık işlemcisi exynos 2200 zaten ısınıyor bazen Spotify + cr de sorun yaşıyorum
Siz yine iyisiniz hocam ben Note 10 S ile can çekişiyorum 3 yıllık cihaz hatta temmuz ağustos gibi 4. senesi olacak infinite flight açık arkada spotify derste hoca geldi kapattım telefonu geri açtığımda her şey karışmıştı kastı kaldı dondu hatta haziranın sonunda hoşlandığım kıza açılmak için hazırladığım 2k karakterli yazı + 2618 karakterli gpt destekli yazı not defterindeydi bakmak için açtığımda telefon kendini kapattı dayanamadı

Geri