bilmediğin konuda yorum yapma.attığın bilgisayarın tek farkı 512 gb olması.2021 air çıkmadı henüz.sadece üretim yılı. satılmamış ürünler gibi düşünebiliriz. onun dışında bir fark var mı bilmiyorum.
bilmediğin konuda yorum yapma.attığın bilgisayarın tek farkı 512 gb olması.2021 air çıkmadı henüz.sadece üretim yılı. satılmamış ürünler gibi düşünebiliriz. onun dışında bir fark var mı bilmiyorum.
bir de attığın 512 gb modeli.sadece üretim yılı. satılmamış ürünler gibi düşünebiliriz. onun dışında bir fark var mı bilmiyorum.
yanında airpods verdiği için. 300tl karda oluyor airpods düşünürse.O zaman neden 1000 TL fazla verip apple'dan alsın?
airpods 2. elde gitmiyor. Kimse almıyor.yanında airpods verdiği için. 300tl karda oluyor airpods düşünürse.
satmak için demedim ki, kullanmak için. benim daha önce kullandığımda çok memnun olduğum bir aletti.airpods 2. elde gitmiyor. Kimse almıyor.
Bizzat arkadaşım alıp satmak için şey etti , elinde patladı.
tercih meselesi.satmak için demedim ki, kullanmak için. benim daha önce kullandığımda çok memnun olduğum bir aletti.
ben sırf elimdekinin bozulmasını ve 3. neslin çıkmasını bekliyorum almak içintercih meselesi.
arkadaşa kalmış.
ben airpodsa 1000 ₺ vermem.
Normal airpods çok kötü ama Airpods Pro aşırı güzel 1800 lira falan fiyatı kesin değertercih meselesi.
arkadaşa kalmış.
ben airpodsa 1000 ₺ vermem.
Airpods pro vermiyorlar yanında.Normal airpods çok kötü ama Airpods Pro aşırı güzel 1800 lira falan fiyatı kesin değer
Tercih meselesiben sırf elimdekinin bozulmasını ve 3. neslin çıkmasını bekliyorum almak için
aynen öyle. mesela konu sahibinin de tercihi olabilirTercih meselesi
900tl ekleyip alabiliyorsun.Airpods pro vermiyorlar yanında
Yine de değmez hacı. Aynı fiyata geliyor.900tl ekleyip alabiliyorsun.
Diklatli olun 2020 vermesinlerMacbook Air siparişini bugün yada yarın vermeyi düşünüyorum, Sipariş geçmeden önce bir öneriniz varmı ? yanında almam gereken bir şey yada başka bir detay ?
Model Bilgisi: Macbook Air M1 8GB 256Gb