K1NGO82
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Hocam macler hakkında pek bilgim yok maalesef ama steamde büyük ekran modu mu oyun modu mu ne vardı ordan gamepad ayarı, tanımlaması yapılabiliyordu galiba orayı bir kurcalayın derim.Elimde Xbox 9. Nesil Controler var. Hem kablolu hem kablosuz bağladım ama yine de oyun oynayamadım. Steam'den Dead Cells yükledim; oyun, kolu görmüyor. Kol çalışıyor laptopta. Sorun ne tam olarak?
Mesaj otomatik birleştirildi:
@B1L0
Oradan da girdim gene aynı olmuyor. Şimdi masaüstü bilgisayarımdan da denedim 9. Nesil Gamepad çalışmıyor dead cells'de. Forza'da herhangi bir sorun yoktu. Ne yapmam lazım? Xbox 360 kolum vardı. Onla oynanıyordu.Hocam macler hakkında pek bilgim yok maalesef ama steamde büyük ekran modu mu oyun modu mu ne vardı ordan gamepad ayarı, tanımlaması yapılabiliyordu galiba orayı bir kurcalayın derim.
windowsda biraz uğraşınca oldu da Mac de hala çalışmıyorHocam macler hakkında pek bilgim yok maalesef ama steamde büyük ekran modu mu oyun modu mu ne vardı ordan gamepad ayarı, tanımlaması yapılabiliyordu galiba orayı bir kurcalayın derim.