Neler Yeni

Yardım MacBook Air'den oyun oynama problemi?

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Elimde Xbox 9. Nesil Controler var. Hem kablolu hem kablosuz bağladım ama yine de oyun oynayamadım. Steam'den Dead Cells yükledim; oyun, kolu görmüyor. Kol çalışıyor laptopta. Sorun ne tam olarak?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@B1L0

Son düzenleme:

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,788
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Elimde Xbox 9. Nesil Controler var. Hem kablolu hem kablosuz bağladım ama yine de oyun oynayamadım. Steam'den Dead Cells yükledim; oyun, kolu görmüyor. Kol çalışıyor laptopta. Sorun ne tam olarak?

@B1L0
Hocam macler hakkında pek bilgim yok maalesef ama steamde büyük ekran modu mu oyun modu mu ne vardı ordan gamepad ayarı, tanımlaması yapılabiliyordu galiba orayı bir kurcalayın derim.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam macler hakkında pek bilgim yok maalesef ama steamde büyük ekran modu mu oyun modu mu ne vardı ordan gamepad ayarı, tanımlaması yapılabiliyordu galiba orayı bir kurcalayın derim.
Oradan da girdim gene aynı olmuyor. Şimdi masaüstü bilgisayarımdan da denedim 9. Nesil Gamepad çalışmıyor dead cells'de. Forza'da herhangi bir sorun yoktu. Ne yapmam lazım? Xbox 360 kolum vardı. Onla oynanıyordu.

windowsda biraz uğraşınca oldu da Mac de hala çalışmıyor

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,106
Üyeler
166,694
Son üye
simyuta.
Top Bottom