Macbook için type c çoğaltıcı ve ssd önerisi

RevenKalr

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
4,418
Dostlar bana önce bi çoklayıcı lazım, biliyorsunuz macte usb falan hiçbirşey yok sadece type c girişi var, bir de 1tb taşınabilir ssd lazım.
Önerirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
IMG_2920.webp

Şu tarz bir şey tadından yenmez, ama kalitelisi lazım hemen bozulmasın

Dos
Dostlar bana önce bi çoklayıcı lazım, biliyorsunuz macte usb falan hiçbirşey yok sadece type c girişi var, bir de 1tb taşınabilir ssd lazım.
Önerirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
Alıntıyı görüntüle
Şu tarz bir şey tadından yenmez, ama kalitelisi lazım hemen bozulmasın
Dostlar öldü mü forum, niye kimse cevaplamıyr

Cihazınıza değer veriyorsanız bu gibi markasız, ne olduğu belli olmayan ürünlerden uzak durun. Markası bilindik, kendini kanıtlamış ürünlere yönelin. Ben de bir gaflete düşerek almıştım fakat mac'teki bir portum arızalandıktan sonra bir daha bulaşmadım. :)

Yukarıdaki arkadaşın attığı ugreen iyi bir tercih olabilir. Bulabilirseniz eğer o aralıkta lexar ve belkin markasının ürünleri de vardı.

Cihazınıza değer veriyorsanız bu gibi markasız, ne olduğu belli olmayan ürünlerden uzak durun. Markası bilindik, kendini kanıtlamış ürünlere yönelin. Ben de bir gaflete düşerek almıştım fakat mac'teki bir portum arızalandıktan sonra bir daha bulaşmadım. :)

Yukarıdaki arkadaşın attığı ugreen iyi bir tercih olabilir. Bulabilirseniz eğer o aralıkta lexar ve belkin markasının ürünleri de vardı.
hocam ugreen gayet kaliteli bir markadır o konuda şüphesi olmasın yıllardır birçok ürününü kullanıyorum

ssd tarafında 5000 bütçem var
bu önerildi sipariş ettim ama saha iyi bir öneriniz varsa iptal ederim
Selamlar,
Yıllardır bu tarz bir şey kullanıyorum ve sadece USB ihtiyacınız olacaksa kesinlikle böyle bir şey öneririm.
SSD tarafındaki bütçeniz nedir?

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

IMG_2937.webp

Hepsiburadada aynısı daha ucuzdu sipariş geçtim hocam teşekkürler

Ekler

• IMG_2936.webp
    IMG_2936.webp
    17.1 KB · Hit: 11
ssd tarafında 5000 bütçem var
bu önerildi sipariş ettim ama saha iyi bir öneriniz varsa iptal ederim

Alıntıyı görüntüle
Hepsiburadada aynısı daha ucuzdu sipariş geçtim hocam teşekkürler
Aynısını önerecektim, hayırlı olsun güle güle kullanın

Aynısını önerecektim, hayırlı olsun güle güle kullanın
Teşekkürler hocam, bir de bir sorum olacak.
Ben buna adobe programları için plugin yüklemeyi çözemedim, internette de adam akıllı birşeyler bulamadım. Anlayan birini nereden bulurum

Selamlar,
Yıllardır bu tarz bir şey kullanıyorum ve sadece USB ihtiyacınız olacaksa kesinlikle böyle bir şey öneririm.
SSD tarafındaki bütçeniz nedir?

https://www.amazon.com.tr/dp/B0BR3M8XHK?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title hocam ben bunu aldım 2 hafta kadar oldu sanırım gayet memnunum

Hocalarım bu nasıldır, sd kart girişi falan da var

Hocalarım bu nasıldır, sd kart girişi falan da var
hocam onun hakkında fikrim yok ama benim önerdiğimden memnun kalırsınız aktif olarak kullanıyorum

https://www.amazon.com.tr/dp/B0DRDBT6RV?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title ssd olarak bunu kullanıyorum kibrit kutusu kadar taşıması çok rahat ve gayet güzel ama daha bir önerisi olan varsa değerlendirebilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,701
Üyeler
189,313
Son üye
celalturkdonmez
Geri