Bütçe ve kullanım amacı nedir? Macbookta iş tamamen bütçeye bakıyor çünküArkadaşlar iş için Macbook arıyorum işlemcisi iyi olacak PC bir şeylere bakarken kasmayacak böyle bir Macbook önerisi istiyorum.
Bütçe fark etmezBütçe ve kullanım amacı nedir? Macbookta iş tamamen bütçeye bakıyor çünkü![]()
Fark etmez diyorsan çok uç noktada cihazlar da öneririm ama ne için kullanacağın ve ne beklediğin önemli.Bütçe fark etmez![]()
https://www.n11.com/urun/apple-macb...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel buna bakıyorum 8 çekirdekli hoşuma gitti
Bir göz atayım onlara hocamFark etmez diyorsan çok uç noktada cihazlar da öneririm ama ne için kullanacağın ve ne beklediğin önemli.
Günlük kullanım için M2 Macbook Air ideal. Ağır iş için minimum M3 Macbook Pro öneririm işin ağırlığına göre ise M3 Maxe kadae gider yani![]()
Fark etmez diyorsan çok uç noktada cihazlar da öneririm ama ne için kullanacağın ve ne beklediğin önemli.
Günlük kullanım için M2 Macbook Air ideal. Ağır iş için minimum M3 Macbook Pro öneririm işin ağırlığına göre ise M3 Maxe kadae gider yani![]()
M2 Macbook Pro eski nesil onu alma. M2 Air ağır iş yapmayacaksan iş görür ama PT de 31500TL falandı oradan al alacaksan.Bir göz atayım onlara hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aralarında bir fark var mı hocam ikisinden birini düşünüyorum
@silinenuye785438