Neler Yeni

MACBOOK M1 kaça alinir

seyfx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Seyfullah
18 saatin 12 saatini genel kullanımda verirse macbookun benden olsun. Video falan değil sadece müzik+safariden gezinti yapsan 18 saat sürmez. Reddit ve bu forum dahil diğer forumlarda gezin normal kullanımda 10 saatten fazla alabilen yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet pil süresinin konu sahibi için önemli olduğunu yeni öğrendim. Aynı klasmanda ve fiyatta windows alınsa genel kullanımda 4-6 saat pil süresi sunar. Ama bu m1li macbook da 18 saat veremiyor, boşta %10 parlaklıkta 18 saat belki verir.
10 saat trading view ve metatrader acik trade ediyorum ekran full parlaklıkta arkadaşa bi macbook hediye edersin

Nezha

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
10 saat trading view ve metatrader acik trade ediyorum ekran full parlaklıkta arkadaşa bi macbook hediye edersin
güzel trading yapıyormuşsun ama matematikle aran yok. Bak orada kaç saat yazıyor? 12 saat yazmışım 10 saat görüyorum arkadaşa hediye edersin diyorsun. Aç arkaya müziğini full parlaklıkta safaride 12 saat gez hadi 2. pc olarak sana alalım.

seyfx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Seyfullah
Dümdüz webde gezen adam 12 de görür 14 de. Adam 12 saat full ses full parlaklık %100 kullanırsa tabi 12 saat görmez. Macbook bu bütçede en mantıklı seçenek haterlık yapmaya gerek yok

Nezha

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dümdüz webde gezen adam 12 de görür 14 de. Adam 12 saat full ses full parlaklık %100 kullanırsa tabi 12 saat görmez. Macbook bu bütçede en mantıklı seçenek haterlık yapmaya gerek yok
full ses full parlaklık yazmadım %20 ses %70 parlaklık olsun 12 saat görmüyor. Eski ofisimdeyken kullanırdım şahsımın değildi sıfır olarak verdiler. Şu anki durumunu bilmiyorum ama gelen güncellemelerle daha da düşmüştür diye düşünüyordum. Seninkinin şu an 10 saat görmesi mucize bence. Beğensem parayı toplayınca 2021 msi prestige evo 14 yerine alırdım arada altı üstü 3-5 lira fark vardı. Haterlık yaptığım bir yorum yok, kendim söyledim hiçbir win notebook tek şarjda 6 saatten fazla gitmiyor o fiyat bandında dedim.

seyfx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Seyfullah
M1 bu bütçede alabileceğin en mantıklı seçenek 17 yi falan zorla kabul etmezse 18 de fena değil hayırlı olsun @Hamzakimya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,039,614
Üyeler
164,882
Son üye
Luxyah