Macbook mu Windows mu ?

sadece tek bir konuya takıldım mac virüsten daha az etkileniyormuşmuş öyle bir şey yok kullanıcı kötü kullanırsa ikisine de virüs girer.Mac hemen tespit edip durduyormuş yanlış bilgi vermeyin. kullanıcıya bağlı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sağlam rtx pc alırsanız render performansında geçiyorlar hocam zaten
Hocam ben örnekleme verdim sizin dediğiniz sağlam rtx zaten maci katlıyor o zaman fp olmuyor anlatabildimmi demek istediğim aynı fiyat gamında mac daha iyi demek istemiştim ve evet mac de de virüs olabiliyor fakat benim wine sıkıntısız indirdiğim aynı dosyaları mac virüs var bunda diyip indirimiyor winde indirip mac e atıyorum içindeki dosyayı o zaman kabul etdiyor benimkisi kendi kullanıcı yorumum yinede siz bilirsiniz doğru bilgiyi 🤷‍♂️

Şimdi dostlar ben de Ankara yolcusuyum bilgisayar mühendisliği için. Evde kasa var Windows ancak bunu götürme şansım yok. Mac mi windows laptop mu sorusundan önce şunu sormak istiyorum, biz alacağımız laptopu muhtemelen sürekli yanımızda taşıyacağız. Mac hafif, şarjı gün boyu yeten ve dayanıklı bir alet. Yazılım yapacağımız windows laptop ise RTX olacak işlemcisi şöyle böyle olacak diye bakarken oyun laptopuna kayacak. Onlar da çok ağır, şarja bağlı değilken performanssız ve pil ömürleri düşük. Mac kadar pil ömrü sunan, kolay taşınan ve o kadar performans veren alternatif windows laptop var mı?

Sen proje çizmek yazılım yapmak bunu okeyletmek yada işletmek windows bu konuda yavaş kalmak

sen tekrardan mac almak aynı şeyi yapmak mac sorunsuz çalışmak,macin pil ömrü seni tatmin etmek hızıdır vesayredir render performansı winden daha iyi olmak sonradan değiştirmek istersen yönelimini diye söylüyorum. Mac a alışmak daha zor olmak wine oranla ama alıştıktan sonra mac den ayrılamamak tasarımcılar programcılar genelde mac kullanmak sebebi mac de virüs olayının minimum sevesinde olması indirdiğin dosyalarda virüs varsa senden önce tespit edip ileşmini hallediyor girse bile içinde falza gezemiyor virüs yani mac güvenli olmak gelelim arkadaşlarının dedikleri olaylara herşeyin kolayı olduğu gibi dosya aktırımınında yolları var dosya türlerini çevirmek 2 tür dosya türü vardır adları aklımda değil 1. mac başka tür kullanıyor win bilgisayar başka tür kullanıyor macde oluşturulan falan projeler win e aktıracağı zaman ya problem yaşatıyor yada dosyalar gözükmediğinden bunun sıkıntısını en kolay şekilde dosya türlerini değiştirererk atlabilirsin fakat ağlamayan bebeye süt vermezler arkadaşlar ya yetersiz aradı yada uğraşmadı topu topu tr de 3 tane kaliteli forum var pc hocasının forumu ki genelde bu tarz durumlarda benim favorim technopat daha tekniksel ve bilgisel ayrıyettende kesin bununnla birlikte birde burası var duurum bu şekilde applle eğer telefonunda apple ise çok mükemmel senkronize çalışıyor ve sıkıntısz problemsiz daha da rahatlarsın win bilgisayarlara uzun sürede 1 format atman gerekiyor çünkü çok fazla program giriminden sve senin fark etmediğin durumlardan dolayı win yavaşlıyor mac ise ilk 1 yılda nasılsa 3 yıl sonrada aynı kalıcak arada bariz bir fiyat farkı var ben senin yerinde olsam yazılım falan olacağı için win yerine mac tercih ederdim karar senin tabikide arasında çok büyük bir fiyat farkı var onun dışında kendini alışma sürecine sokucaksın başka bir sıkıntısı yok

Neden düzgün bir şekilde yazmak yerine mastar eklerini kullanarak yazdınız ki..

Selamlar. Bu sene üniversiteye başlayacağım. YBS bölümü. Ve yazılımla ilgileneceğim. Ama hangi notebooku almam konusunda kararsız kaldım. Üniversite öğrencileri için yapılacak olan indirimden yararlanmak istiyorum. Birkaç yerde macbook kullanmanın arkadaşlar arasında projeler vs atarken zorluk çıkaracağını duymuştum. Ama pek bir bilgim yok açıkcası. Hangi tarafı neden seçmem gerektiğini anlatıp yardımcı olursanız sevinirim. Birkaç model önerisi de yapabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.
Hocam bana bölümde ne yaptıoğınızı anlatırsanız size tam olarak yardımcı olabilirim.

Hocam bana bölümde ne yaptıoğınızı anlatırsanız size tam olarak yardımcı olabilirim.
Hocam bölüme yeni geçtiğim için detaylı olarak bilmiyorum. Ama kısacası yazılım yağacağım. Veri yapıları ve algoritmayla ilgileneceğim, Veri tabanı, arayüz tasarımı, blockchain tabanlı uygulamalar. Yapay zeka. simülasyon. Bu tarz dersler alacağım.

Geri