Neler Yeni

macbook pro 8gb ram sıkıntı yaşar mıyım

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3

shiriva

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Berkan
hocam ekosistem nedir aydınlatır mısınız
apple ürünlerinin birbirleriyle bağlantısı denebilir.Macbookta kopyaladığın bir şeyi Iphone'da yapıştırma,safaride kaldığın yerden macbookta devam etmek,aramalara ve görüntülü konuşmalara macbooktan cevap vermek gibi bir sürü özellikleri var.apple watchtan bilgisayar kilidini açmak gibi.Daha bir çok özelliği var.Kısaca apple ürünlerinin birbiriyle uyum içerisinde çalışması ekosistem oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yeter knk ben 16gb kullanıyom aşırı rahat 8 gb de yeter ama
eyvallah usta ekran çok küçük geliyor mu?ve herhangi bir sıkıntı yaşadın mı keşke almasaydım diyebileceğin bir olay falan.

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,773
İsim
Toxpox
MacOS çok kaynak istemiyor yeterli bence oyunlar için.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
apple ürünlerinin birbirleriyle bağlantısı denebilir.Macbookta kopyaladığın bir şeyi Iphone'da yapıştırma,safaride kaldığın yerden macbookta devam etmek,aramalara ve görüntülü konuşmalara macbooktan cevap vermek gibi bir sürü özellikleri var.apple watchtan bilgisayar kilidini açmak gibi.Daha bir çok özelliği var.Kısaca apple ürünlerinin birbiriyle uyum içerisinde çalışması ekosistem oluyor.

eyvallah usta ekran çok küçük geliyor mu?ve herhangi bir sıkıntı yaşadın mı keşke almasaydım diyebileceğin bir olay falan.
knk tek kötü yanı ben windowstan geçtiğim için karışık geldi azcık ilk hafta ama şuan alıştım ekranıda küçük deil bence 16 inc ekran geyet yeterli bence

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya

anladım hocam fakir olduğumuz için bilmiyoruz :/

shiriva

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Berkan
knk tek kötü yanı ben windowstan geçtiğim için karışık geldi azcık ilk hafta ama şuan alıştım ekranıda küçük deil bence 16 inc ekran geyet yeterli bence
13" almak zorundayım hocam 16'sı çok pahalı.Airpods hediyesi falan çok cazip geliyor.

anladım hocam fakir olduğumuz için bilmiyoruz :/
estağfirullah hocam alacağım ilk bilgisayar umarım herkesin istediği olur.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
13" almak zorundayım hocam 16'sı çok pahalı.Airpods hediyesi falan çok cazip geliyor.

estağfirullah hocam alacağım ilk bilgisayar umarım herkesin istediği olur.
13 inc te sorun olmaz bence 3 inç in çok büyük bi fark olduğunu düşünmüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,636
Üyeler
168,327
Son üye
subahn qarayev
Top Bottom