JackRyan
80+ Silver
Cihazlar harika ama fiyatları bilemedim, gerçi şimdi alsaniz 2 ay sonra daha yükseğe satılabilir oluyo... Alabilene hayirli olsun şimdiden
apple kötü şirket yıl olmuş 2023 hala 8gb ram nedir ya benim android telefonum 16gb ram62 bin TL'ye 8gb ram
BENİM XIAOMI ∞ PRO XS MAX ULTRA TELEFONUMDA 128 CUGULAYT RAM VAR IPHONE ALINMAZ AGAapple kötü şirket yıl olmuş 2023 hala 8gb ram nedir ya benim android telefonum 16gb ram
Pro lar 16 dan başlamalı evet çünkü render vs.. için alınıyor ama airlerde 8 yeterli 16 ya gerek yok pekapple kötü şirket yıl olmuş 2023 hala 8gb ram nedir ya benim android telefonum 16gb ram
Evet, bence sonuna kadar haklı.Erdi Özüağ 8gb olan neden alınmamalı bunu uzun uzadıya dile getirmişti.
2x9 kanka mac’e özel slotlar var 9 tane bu nasıl soru olm ne fark ederBeyler 18 gb ram nasıl oluyor 8+8+2 mi veya 16+2 mi
Bunu anlamak için erdi özüağ ı dinlemeye gerke yok aslında. Yıl 2023. En basit IDE'ler bile çılgın ram tüketiyor. Bir çok app'in de aynı şekilde ram tüketimi ciddi seviyelerde. Bırakın yazılım geliştirmeyi, render almayı normal kullanıcı için bile 8gb ram in yeterli olacagını sanmıyorum. Bir de bunu gitmişler pro modele koymuşlar. Apple severim, kullanırım fakat bu düpedüz çakallık. Kesinlikle alınmaması gerekiyor. Gidin m2 pro hatta m1 pro 16 gb modelleri alın kafanız rahat olsun.Erdi Özüağ 8gb olan neden alınmamalı bunu uzun uzadıya dile getirmişti.