❌İndirim Bitti! MacBook Pro M4 çip 16GB RAM 512GB SSD Space Black MW2U3TU/A 60.749 TL

Maclerde ram optimazsyonu çok iyi seviyede, ne kadar ramin olursa o kadarını kullanıyor. Bende 24 var, işim gereği ihtiyaç oluyor ama ağır işler(model eğitmeyeceksen) gerek yok.
kral macbook air m1 var iş gereği 36 sekme açıyorum ram 14.5 civarı takılıyor ama işlemci çakılıyor o yüzden gözümü korkutmuştu ramin 16 olması onun dışında işlemciye lafım yok

kral macbook air m1 var iş gereği 36 sekme açıyorum ram 14.5 civarı takılıyor ama işlemci çakılıyor o yüzden gözümü korkutmuştu ramin 16 olması onun dışında işlemciye lafım yok
Sorun yaşamazsın, zaten m3 pro'dan daha performanslı bir de airdeki gibi bunda thermal yüzünden performans kaybı olmayacağı için üzerine ne yollasan takır takır halleder.

Sorun yaşamazsın, zaten m3 pro'dan daha performanslı bir de airdeki gibi bunda thermal yüzünden performans kaybı olmayacağı için üzerine ne yollasan takır takır halleder.
eyvallah kral içimi rahatlattın güzel cihaz aldığımı düşünüyorum 60k'dan

Hayatında kaliteli bir ürün kullanmayanlar yorumlarını kendine saklasın. Macbooklar laptop piyasasının ağababasıdır. Hem fiyat performans olarak hem kalite olarak hem çip olarak. Plastik kasa uzay mekiği monster kullanıp kağıt üzerinden makineye laf atmaya çalışanlar baba parasıyla üniversiteye geçerken aldıkları laptoplarıyla at gözlüklü düşüncelerini kendilerine saklasınlar.

Henüz daha macbook air m1'i yakalayan bir laptop bile üretilmedi.

Fişe takılı olmadan bütün gün şarjının gitmesi ve fişe takılıymış gibi performans verebilmesi. Yani GERÇEK bir taşınabilir bilgisayar olması.
Performans / Watt değerlerinde diğer çipleri 4'e 5'e katlamaları.
Gerçekten hiç ses çıkarmadan ya da rahatsız etmeyecek şekilde çok az bir ses çıkararak çalışmaları.
Kullanılabilir ve ergonomik bir dokunmatik yüzeye sahip olmaları ve haptic teknolojisi ile windows bilgisayarlardan 93 gömlek falan üstün olmaları.
Ekran parlaklık değerlerinin yüksek olması ve güneşli ortamlarda kullanılabilir olmaları.
%100 dci p3 renk uzayını desteklemeleri.
Profesyonel yazılımlarda bariz üstün performans göstermeleri.
Macun değiştirme ve fan temizliği gibi gerekliliklerden arınmış olması. Sadece çok eski modellerde bazen gerekebiliyor.
En iyi laptop hoparlörleri.
14 inç ekran pro modellerinde 2000-3000 mini led bölgesi barındırması. Bunun yakını bir ekran piyasada yok.
Çok görevli işlemleri macos işletim sisteminin daha iyi şekilde çalıştırması. Donma kasma durumu yok. Çökme durumu da windowsa kıyasla yok gibi.
Metal kasa ve çerçeve, dayanıklı menteşeler. Windows laptopların çoğu eninde sonunda genellikle menteşeden olmak üzere fire veriyor.

Anlayacağınız daha uzun uzun çok listelerim.

Macbooklar sundukları özelliklere göre fiyatları aşırı düşük cihazlar. Bu fiyat da gayet uygun.

Buna yakını yok da hani almak isterseniz windows tarafında en az 100 bin bayılmanız lazım işlemci tarafında yakın performansa gelmek için.

Diğerleri iş kısmında yazmış ben sadece oyun kısmı için ekleme yapıyorum arabada, kafede, priz olmayan bir yerde veya 3 kilo batarya aletini taşıyamadığınız yerlerde oyun oynatıyor :) Gaming laptoplarda prize takmadan yüksek grafikli akıcı oynayamazsınız, oynasanız da yarı yarıya performans düşüşü ve maksimum 1 saatlik batarya ömrü var. Macbooklarda performans kayıpsız 4 5 saat AAA oyun oynarsınız.

Diğerleri iş kısmında yazmış ben sadece oyun kısmı için ekleme yapıyorum arabada, kafede, priz olmayan bir yerde veya 3 kilo batarya aletini taşıyamadığınız yerlerde oyun oynatıyor :) Gaming laptoplarda prize takmadan yüksek grafikli akıcı oynayamazsınız, oynasanız da yarı yarıya performans düşüşü ve maksimum 1 saatlik batarya ömrü var. Macbooklarda performans kayıpsız 4 5 saat AAA oyun oynarsınız.
Ciddi misin eğer doğru ise video felan varsa atar mısın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben aldım m1 işlemcili macbook yükseltmek istediğim için tüm zamanların en düşük fiyatında değerlendirmek isteyen kaçırmasın
Hocam indirim bitti diye işaretleyin isterseniz.

Ciddi misin eğer doğru ise video felan varsa atar mısın.

Hocam indirim bitti diye işaretleyin isterseniz.
Çok var.
misal m4 airin performanı, macbook prolar fanları sayesinde daha fazla performans veriyor. İşin içine m4 pro girince performans daha da artıyor ki bu gptk 3'den önce çekilmiş.

Çok var.
misal m4 airin performanı, macbook prolar fanları sayesinde daha fazla performans veriyor. İşin içine m4 pro girince performans daha da artıyor ki bu gptk 3'den önce çekilmiş.
Hocam prize takmadan lafı için söyledim

Bu cihaz için oyun övecek kimse konuşmasın ama iş için gündelik kullanım sessizlik hafiflik ısınma problemi olmadan bir çok program için övün ama oyun için övenler sırf övmek için överler prize takmadan AAA oyun oynanacak bir cihaz değildir.Bu cihaz Apple ait arkadaşlar her zaman pahalı olacak f/p için bir cihaz değil ama parası olan adam bunu alır niye oyun oynamak isterse başka laptopta alabilir çünkü.

Son düzenleme:
Hocam prize takmadan lafı için söyledim
Macbookların prize takılı olup olmamasına göre sağladığı performans değişmiyor. Genelde modellerimi eğitirken prize takmam. Oyun oynamaktan daha fazla güç tüketiyor.

Hatta şöyle söyleyeyim prize takılı 4070 laptoptan, prize takılı olmadan 1 saat 43 dk daha hızlı bitirdi yapmak istediğim işi.

Macbookların prize takılı olup olmamasına göre sağladığı performans değişmiyor. Genelde modellerimi eğitirken prize takmam. Oyun oynamaktan daha fazla güç tüketiyor.
Hocam oyun için gösterdiğiniz oyunlarda AAA diyeceğim oyun GTA diğerleri değil yanlış anlamayın ama burada Apple seven ve sevmeyen tartışması var.Şirketin şimdiye kadarki politikasını eleştirmek için eleştiriyorlar forumda manası olmayan olay oluyor Apple tüm cihaz olayı aynı asla yükseltme sağlamanı yada uzun süre kullanmanı istemiyor telefonu için aynı notebook için aynı yani aynı bilgileri ısıtıp ısıtıp söylüyorlar ve burada herkes biliyor.

Hocam oyun için gösterdiğiniz oyunlarda AAA diyeceğim oyun GTA diğerleri değil yanlış anlamayın ama burada Apple seven ve sevmeyen tartışması var.Şirketin şimdiye kadarki politikasını eleştirmek için eleştiriyorlar forumda manası olmayan olay oluyor Apple tüm cihaz olayı aynı asla yükseltme sağlamanı yada uzun süre kullanmanı istemiyor telefonu için aynı notebook için aynı yani aynı bilgileri ısıtıp ısıtıp söylüyorlar ve burada herkes biliyor.
İlk çıkanı attım, kanalda cyberpunk-god of war-ac shadows gibi pek çok oyunun oynanış videosu var. Uzun süre kullanılmıyor söylemine katılmıyorum. Ben macbookumu kullanamadığımda buradaki gaming laptop övücüleri de kullanamayacak, istedikleri kadar ramlerini yükseltsinler. Hiçbirinin cihazı watt başına performansta benim cihazımdan iyi değil, onu geçtim kullanım alanım model eğitiminde laptoplarını bırak masaüstünde sistemlerde önerdikler gpular bile zar zor yetişiyor. Dediğim gibi attığım videp GPTK 3 öncesi, hem iş hem oyun için isteyenlere birebir. O fiyat bandında o cihazdan daha iyi bir cihaz yoktu.

İlk çıkanı attım, kanalda cyberpunk-god of war-ac shadows gibi pek çok oyunun oynanış videosu var. Uzun süre kullanılmıyor söylemine katılmıyorum. Ben macbookumu kullanamadığımda buradaki gaming laptop övücüleri de kullanamayacak, istedikleri kadar ramlerini yükseltsinler. Hiçbirinin cihazı watt başına performansta benim cihazımdan iyi değil, onu geçtim kullanım alanım model eğitiminde laptoplarını bırak masaüstünde sistemlerde önerdikler gpular bile zar zor yetişiyor. Dediğim gibi attığım videp GPTK 3 öncesi, hem iş hem oyun için isteyenlere birebir. O fiyat bandında o cihazdan daha iyi bir cihaz yoktu.

Mac Mini MU9D3TU/A Apple M4 16 GB 256 GB SSD Mini PC bu cihaz amazonda 24 bin lira iken alcaktım şu önerilen notebooktan bir farkı varmı yoksa eğer inceleme videolarına baktım bunun oyun için değil dedi ama video işleme programları vb gibi programlar için iyi dediler eğer thunderbolt ile gpu bağlansa idi kesin alacaktım ama oda olmuyormuş bende kendi izlediğim videolara göre yanıt veriyorum ve dediğimin arkasındayım bu cihazlar oyun notebooklerının oyun için verdiği keyfi veremezler.Ama oyun harici diğer hususlarda mac ler her zaman daha iyidir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,141
Üyeler
183,067
Son üye
Cenko
Geri