❌İndirim Bitti! MacBook Pro M4 çip 16GB RAM 512GB SSD Space Black MW2U3TU/A 60.749 TL

Hocam prize takmadan lafı için söyledim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu cihaz için oyun övecek kimse konuşmasın ama iş için gündelik kullanım sessizlik hafiflik ısınma problemi olmadan bir çok program için övün ama oyun için övenler sırf övmek için överler prize takmadan AAA oyun oynanacak bir cihaz değildir.Bu cihaz Apple ait arkadaşlar her zaman pahalı olacak f/p için bir cihaz değil ama parası olan adam bunu alır niye oyun oynamak isterse başka laptopta alabilir çünkü.
Oyun övmedim. Sadece oyun için olan yüzlerce senaryodan bir tanesini söyledim. Oyun performansı, oyun çeşidi açısından her türlü geride.

Bende macbook pro kullanıyorum iş gereği lakin şunu anlatamıyorum yıllardır, kovduğumun makinasına bu kadar veriyosam oyunda açıcak aliminyum. İş bilgisayarı nedir ya ? Bilgisayar bilgisayardır.

İş bilgisayarı hafif olmalı,pili uzun gitmeli. Macbooklar en iyi iş bilgisayarlarıdır. Oyun oynamak için masaüstü güzel bir sistem, 30” ve üzeri iyi bir monitör çok tatminkar oluyor. Laptopta oyun, 17” bile olsa zevk vermiyor bence.

Geri