Bu aralar fiyatlar uçtu benim gittiğim salonda 400e çıkardı fiyatı fakat macfit in yarısı kadar bende macfit gibi daha ekipman olan bir yere gitmek istedimGym e yıllık 4-5 k vermek çok fazla değilmi ben yıllık 700 verdim bu sene
Yıllık 700 liraya belediyenin parklardaki spor aletlerinde bile çalışamazsın nereye gidiyosun yıllık 700 eGym e yıllık 4-5 k vermek çok fazla değilmi ben yıllık 700 verdim bu sene
Macfite gitmeye değmez çok sıkı kurallar var. Mahallelerdeki gymler daha uygun ve daha mantıklı.Macfit aylık 3 aylık yıllık güncel fiyatları nedir
Salon değiştirmeyi düşünüyorum gitmeye değer mi
Bizim 6 aylığı 3kGym e yıllık 4-5 k vermek çok fazla değilmi ben yıllık 700 verdim bu sene
Sıkı kural dediğin nedir? Zamanında gittim ama herhangi bir sorun yaşamadım.Macfite gitmeye değmez çok sıkı kurallar var. Mahallelerdeki gymler daha uygun ve daha mantıklı.
Belediyenin sosyal yaşam merkezi var orada çok ucuzYıllık 700 liraya belediyenin parklardaki spor aletlerinde bile çalışamazsın nereye gidiyosun yıllık 700 e
Spora yeni yeni başlıyorsan tavsiye etmem yardımcı olmazlarMacfit aylık 3 aylık yıllık güncel fiyatları nedir
Salon değiştirmeyi düşünüyorum gitmeye değer mi