Neler Yeni

🔥İndirim Machenike G5 Pro Hall Effect Oyun Kolu 1165TL(Vergi Dahil)

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,090
İsim
eyyüb
sürekli aç kapa yaparak 1165'e denk getirdim alıcam ben de 4 taksit.
vay arkadaş ila o indirimi aldın ben denedim bekleyince veriyor vermedi kismet :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

ila iade etirceniz bana :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Donald Trump
Aliexpress sanırım bana ghost ban attı. Yeni hesap açınca bir şey alsam birkaç gün sonra siparişi iptal edip para iadesi başlatıyor.

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,090
İsim
eyyüb

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,090
İsim
eyyüb
ürün geldi 2gün oluyor fena değilde rb yazan en üst arka tuşlar sert biraz onun harici güzel düymeler joyistick olmayan kısımlar mekanik joyistickleride harika yumuşak kaplama var üstüne inş cabuk yıpranmaz.
ele alışma süresi baya sürer benim için yatkınlık yok çünkü.
gerçekten kaliteli usb ve kablosuz bağlantı aparatı ve ufak sticer çıktı içeriğinden.
standını buldum harici ama çok pahalı yoksa standa şarj ederek kullanmak çok iyi olurdu.

samuraikek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Umut Şener
ürün geldi 2gün oluyor fena değilde rb yazan en üst arka tuşlar sert biraz onun harici güzel düymeler joyistick olmayan kısımlar mekanik joyistickleride harika yumuşak kaplama var üstüne inş cabuk yıpranmaz.
gerçekten kaliteli usb ve kablosuz bağlantı aparatı ve ufak sticer çıktı içeriğinden.
standını buldum harici ama çok pahalı yoksa standa şarj ederek kullanmak çok iyi olurdu.
Haftaya ben de sipariş edebilirim malzeme kalitesi yeterli mi

MuhammedKazan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Muhammed Kazan
İlgilendiği Kategoriler
bılgısayar ve bılgısayar bıleşenlerı toplama ve bılgı verme (Bende Olmayan Bılgısyar)
Xbox gibi ek yazılım gerektirmeden oyun oynattırıyor mu? Yani epic games ten bi oyun oynatır mı ds4 gibi yazılöm olmadan

Xbox gibi ek yazılım gerektirmeden oyun oynattırıyor mu? Yani epic games ten bi oyun oynatır mı ds4 gibi yazılöm olmadan
.

Son düzenleme:

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,090
İsim
eyyüb

.
steam otomatik tanıdıda epic denemedim.

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,090
İsim
eyyüb
Top Bottom