Hangisinin daha iyi olduğu hakkında yorum yaptı mı?hissiyatı güzel kötü değil malzeme kalitesi bence güzel.
MSI gc 20 v2 var arkadaşda oda denedi beğendi.
baya iyi dedi.
Hangisinin daha iyi olduğu hakkında yorum yaptı mı?hissiyatı güzel kötü değil malzeme kalitesi bence güzel.
MSI gc 20 v2 var arkadaşda oda denedi beğendi.
baya iyi dedi.
Kırık ya da epic games oyunlarında denermisnin çünü steam de kontrolcü desteği var.steam otomatik tanıdıda epic denemedim.
Epic oyun indirmedim ama valheim kırık ta çalışıyor Steam dede açınca menu geliyor hatta csgo girdim denedim zor oluyor.Kırık ya da epic games oyunlarında denermisnin çünü steam de kontrolcü desteği var.
Kendisinde hem msi hemde data frog marka Çin'den gelen oyun kolu var frogta güzel diyordu.Hangisinin daha iyi olduğu hakkında yorum yaptı mı?
Siyah mı aldın beyaz mı ? Fotoğraf paylaşma şansın var mıEpic oyun indirmedim ama valheim kırık ta çalışıyor Steam dede açınca menu geliyor hatta csgo girdim denedim zor oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kendisinde hem msi hemde data frog marka Çin'den gelen oyun kolu var frogta güzel diyordu.
Bunuda dağa çok beğendi ama çok ragat oynuyor msi dan dağa ragat dedi bana.
Beyaz eve geçince attımSiyah mı aldın beyaz mı ? Fotoğraf paylaşma şansın var mı
Hocam ben 4 tane aldim arkadaslarla eglenelim diye. Kalitesi gayet güzel bence. Ben beyazdan daha çok siyahini beğendim. Istetsen evde fotoları atarimSiyah mı aldın beyaz mı ? Fotoğraf paylaşma şansın var mı
Atabilirsin hocam konu zenginleşsin almak isteyenlere yardımcı olalımHocam ben 4 tane aldim arkadaslarla eglenelim diye. Kalitesi gayet güzel bence. Ben beyazdan daha çok siyahini beğendim. Istetsen evde fotoları atarim
Siyah mı aldın beyaz mı ? Fotoğraf paylaşma şansın var mı
Aliexpress bugün kur mu güncelledi acaba fiyatlar yükseldi öğleden sonraBuradan aticaktim dosya büyük dedi.
Yazılımınida güzel bu arada macro felan mevcut ışıkları kapatıp açabiliyorsun kabritasyon var.
İnanki bilmiyorum mahrumiyet bölgesi olucaz bu gidişte kendi sitesinde 66 dolar zaten ortlamasi Ali express baya ucuzdu jeton la indirimde alabilirsin varsa tabi.Aliexpress bugün kur mu güncelledi acaba fiyatlar yükseldi öğleden sonra
Oda güzel arkadaşa aldık.Veri kurbaÄa kablosuz denetleyicisi için Nintendo anahtarı OLED/Lite konsol Pro Gamepad ile 1000Mah pil programlanabilir Turbo fonksiyonu - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Bu nasıl
İçinden metal aparatta çıkıyordu sağ sol tuşlarından birinin.Oda güzel arkadaşa aldık.
Peki logitech e göre malzeme kalitesi nasıl 2 si içinde soruyorum kullanma şansınız oldumuOda güzel arkadaşa aldık.