standı bir ara gördüm ama pahalıydı sanki yanlış görmedimse.Sadece şarj standı satılıyor mu? Link atabilir misiniz satılıyorsa? Geçen hafta elime ulaştı sadece gamepadi almıştım. Global sitesindeki yazılımı kesinlikle kullanmayın.
Ben ufak bir bakındım fakat göremedim. Çok gerekli bir şey değil ama hem daha güzel duruyor hem de şarj etmek daha kolay olur.standı bir ara gördüm ama pahalıydı sanki yanlış görmedimse.
Knk bu kol bende de var uygulamadan tutreşim testi yaptiğinda sağ ve sol farklı titreşim hissiyatı oluyo dimiAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
stansız olanı aldım memnunum yazılım güncellemesi şart ama.![]()
MACHENIKE G5Pro Max Oyun Denetleyicisi şarj standı ile RGB Kablosuz Gamepad Hall Etkisi Joystick Tetik Anahtarı PC telefon kılıfı
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
2035 TL geliyor vergilerlerle.
siteye gir çık yaptım da fiyat artı 2350 üstüne denk geliyor.
kimi zamanda düşüyor deneyin elbet tutar.
global yazılımda sorun var.
sorunsuz olan yazılım ingilizce desteği var.
içinden bunlar çıkıyor 1ci programı kuruyorsunuz 2 olan açın kabloyu bağlayın.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
x-y home tuşuna basılı tutun online yazısı gelicek update yapın 10 saniye felan sürüyor kol düzeliyor bütün sorunlar gidiyor.
ufak bir karşılaştırmada yapmıştık.
.
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 1.193,59TL 69% İndirim | Yeni Flydigi VADER 3 / VADER 3 PRO Bluetooth kablosuz Gamepad Hall lineer tetik anahtarı/PC/buhar/IOS oyunları ve Video oyunlarıdolar 1-2 TL oynadı ama bu kolların fiyatı 400-500 TL arttı sinirlenmemek elde değil.
ben hala flydigi vader 3 pro indirimi bekliyorum 1560 TL'ye getirebilirsem inş