İnceleme Machenike Gx60 oyuncu kulaklığı

lacoste5511

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
25
Selamlar!
Machenike GX60 gri kablosuz Gaming kulaklık sipariş etmiştim birkaç gün geciken kargom sonunda geldi, dedim ki bari deneyimlerimi yazayım da benim gibi araştırma yapanlara bir fikir olsun 😄 özür mahiyetinde bir de HUB300 göndermişler hiç beklemiyordum o kadar işime yaradı ki benim PC kasasında ekstra yer yok çift monitörde kullanıyorum ekstra hoparlör falan da var kısacası çok işime yaradı.

ilk izlenim:​

Kutusunu ilk açtığımda bayağı kaliteli durdu. Rengi zaten bayağı hoşuma gitti, o mat gri ve LED ışıklar bayağı şık duruyor. Kafama taktım, ilk aklıma gelen “oha bu yumuşakmış” oldu. Kafa kısmı ve kulak pedleri bayağı rahat, uzun süre takınca bile kafa ağrısı yapmadı.

ses kalitesi ve oyundaki performansı:​

CoD Mobile, Valorant ve biraz da müzik dinleme moduna geçerek test ettim.
7.1 Surround ses olayı bayağı fark yaratıyor, özellikle FPS oyunlarında. Düşmanın nereden geldiğini anlamak çok daha kolay oldu. Kulaklık resmen ortamın içindeymişim gibi hissettiriyor.
Müzik tarafında da bence gayet iyi. Baslar tok, tizler net. Ama öyle çok audiofil gibi dinlemiyorsanız sizi fazlasıyla tatmin eder.

mikrofon ve gürültü engelleme:​

Mikrofonu çıkarılabilir, bu güzel bir detay bence. Sesimi arkadaşlar gayet net duyduklarını söylediler.
ANC özelliği de var, yani dışarıdan gelen sesi bayağı bastırıyor. Özellikle evde biri TV açtığında fark ediyorsunuz bu özelliğin işe yaradığını 😅

bağlantı seçenekleri:​

Bluetooth, 2.4 GHz alıcı ve kabloyla bağlama gibi üç farklı yolu var.
Ben genelde kablosuz (2.4GHz) kullanıyorum, gecikme neredeyse yok. Bluetooth'la da telefona bağlayıp müzik dinliyorum, o da güzel. Bilgisayara da takınca direk tanıdı zaten, uğraştırmadı.

Ekler

• WhatsApp Image 2025-05-26 at 17.46.25.webp
    WhatsApp Image 2025-05-26 at 17.46.25.webp
    169.8 KB · Hit: 52
Geri