Benim Hackintosh maceram 2-3 sene önce merak ile başladı. Bir sebebi yoktu
macOS kullanan arkadaşım var oyundan macOS oyun yüklenmiyor demişti ne kadar doğru valorant falan yüklenmiyor demiştiHerkese merhaba.
Her macOS konusuna, sistemim uyumlu mu? Olur mu? Ekran kartını nasıl tanıtırım vs. gibi mesajların hem önüne geçmek. Hem de macOS kurmak isteyenlere yardımcı ve destek vermek için açtım konuyu.
@MisakiTaro 'yu da çağırayım. Cevaplayabildiğimiz tüm soruları cevaplarız. Elimizden geldiğince.
Onun haberi yok şimdi olacak ama etiketi ben atıyorsam paşa paşa gelecek
Soruları bekliyorum.
Her oyun yüklenmiyor, evet.macOS kullanan arkadaşım var oyundan macOS oyun yüklenmiyor demişti ne kadar doğru valorant falan yüklenmiyor demişti
hayır laptopSistem masaüstü mü?
Anakarttan görüntü alabiliyor musun?
Tamam sıkıntı yok.hayır laptop
nasıl yani
Bende de olmuyordu diğerleri. Bizde kelek olmaz.Oldu.
Hatırladığım kadarıyla sanal makinelere tam sistemi tanıtamıyorsun. Yani RAM'in tamamnını ekran kartının tamamnını kullanamıyor ve kasıyor.MacOS desteklemeyen bilgisayara sanal makine ile Mac kurulursa donanım ivmesi çalışır mı?
büyük ihtimalle olmuyordur ama sorayım dedimHerkese merhaba.
Her macOS konusuna, sistemim uyumlu mu? Olur mu? Ekran kartını nasıl tanıtırım vs. gibi mesajların hem önüne geçmek. Hem de macOS kurmak isteyenlere yardımcı ve destek vermek için açtım konuyu.
@MisakiTaro 'yu da çağırayım. Cevaplayabildiğimiz tüm soruları cevaplarız. Elimizden geldiğince.
Onun haberi yok şimdi olacak ama etiketi ben atıyorsam paşa paşa gelecek
Soruları bekliyorum.