kaybishuza
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 192
- Bütçe
- 2000
Merhabalar kendime macsafe ozellikli bir f/p power bank arıyorum 10.000mah önerilere açığım
Mcdododan 2 tane 20000 mah powerbank aldım içini açtım 10000 mahBende Mcdodo MC-8770 modeli varda piyasada yok silinmişBaya memnunum
işte indirimde bişey yakalasam alacağımBende Mcdodo MC-8770 modeli varda piyasada yok silinmişBaya memnunum
Modele göre değişirMcdododan 2 tane 20000 mah powerbank aldım içini açtım 10000 mah
Modele göre değişir
Tam görünmüyorModel no atsana merak ettim
Kanka seninki tırt model zaten . Benim önerdiğim 2k dan başlıyorTam görünmüyor
Bu çok güzel bende beyazı var. Kompakt olması hoşuma gidiyor, bazen şarj ederken kullanıyorum. Öneririm.Çok kaliteliydi arkadaşımda vardı bende kullanıp beğenmiştim.Baseus Magsafe Mini Type-C Kablolu Wireless Powerbank 10.000 mAh 30W-Siyah : Amazon.com.tr: Elektronik
Baseus Magsafe Mini Type-C Kablolu Wireless Powerbank 10.000 mAh 30W-Siyah : Amazon.com.tr: Elektronikamzn.eu
Bende bi üst modeli var ayaklı vs olan, kesinlikle önermiyorum. Daha doğrusu iphone için önermiyorum. bilerek kısıyor iphonda normalde 15w olan kablosuz şarj iphoneda 5w ya da 7.5w a kısıtlanıyor. Powerbankte bir sıkıntı yok iphone kendi orijinal ürünü hariç her ürünü bilerek desteklemiyor kendininkini desteklemek için. Trendyolda çok satan bi tane var onu al geç yarı fiyatına iphone da daha hızlı şarj yapıyor.Bu çok güzel bende beyazı var. Kompakt olması hoşuma gidiyor, bazen şarj ederken kullanıyorum. Öneririm.