Hangi macun ile değişim yapıldımerhabalar laptop çok ısınıyodu bende macun değiştim ama kapattıkdan sonra pc yavaşladı normalde cpu z de bench yaparken 1500 puan 45 w olan işlemci şuan 300 puan 10 w çalışıyor bunu nasıl çözebilirim ??
Sürdüğün macunun iletkenlik değeri önemli. Buna ek olarak çok sürdüysen bu işlemciyi çok ısındırır.merhabalar laptop çok ısınıyodu bende macun değiştim ama kapattıkdan sonra pc yavaşladı normalde cpu z de bench yaparken 1500 puan 45 w olan işlemci şuan 300 puan 10 w çalışıyor bunu nasıl çözebilirim ??
Mx4 yüksek sıcaklıkta uçup gidebiliyor. İnce sürdüyseniz hiç kalmamıştır. Mx-6 veya thermal grizzliy ile yapmanızı öneririm
aynı macunu başka laptopa sürdüm hiçbir sorun çıkarmadı hatta daha soğuk çalışıyor bide işlemci ısındığından değiş 45 derecede çalışıyormx4
Post automatically merged:
işlemci %100 2.5 ghz sabit ama çok yavaş çalışıyor i5 10400f işlemci
ısınmıyorki işlemci sanki undervolt yapmışım gibi 45 derecede çalışıyor max ama çokda yavaşMx4 yüksek sıcaklıkta uçup gidebiliyor. İnce sürdüyseniz hiç kalmamıştır. Mx-6 veya thermal grizzliy ile yapmanızı öneririm
Bios ayarlarını default hale getirip deneyinaynı macunu başka laptopa sürdüm hiçbir sorun çıkarmadı hatta daha soğuk çalışıyor bide işlemci ısındığından değiş 45 derecede çalışıyor
Post automatically merged:
ısınmıyorki işlemci sanki undervolt yapmışım gibi 45 derecede çalışıyor max ama çokda yavaş