lappelduvide
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,770
Soğutucu yetersiz. UV yapabilirsiniz veya Phantom spirit alabilirsiniz.7800X3D işlemcimi MX4 uyguladım ve AG400 ile çalıştırdım yük altında gündüz 80 dereceleri gördü acaba macunu mu çok sürdüm yoksa soğutucu mu yetersiz
uv yaptım da sıvı soğutucu ile kule tipi arasında kaldım gönlüm sıvı soğutucu istiyorSoğutucu yetersiz. UV yapabilirsiniz veya Phantom spirit alabilirsiniz.
Siz bilirsiniz phantom spirit 240mm sıvı soğutucu performansı veriyor. Hatta bir çoğunu geçebiliyor.uv yaptım da sıvı soğutucu ile kule tipi arasında kaldım gönlüm sıvı soğutucu istiyor
Bu seferlik böyle kullan pek sorun olmaz .Bir dahakine şöyle sürersin.En doğru ve iyi sonuç veren sürme şekli şu ;7800X3D işlemcimi MX4 uyguladım ve AG400 ile çalıştırdım yük altında gündüz 80 dereceleri gördü acaba macunu mu çok sürdüm yoksa soğutucu mu yetersiz
Yayma en iyisidir.Bu seferlik böyl kullan pek sorun olmaz ama en doğru ve iyi sonuç veren sürme şekli şu ;
link atabilir misinSiz bilirsiniz phantom spirit 240mm sıvı soğutucu performansı veriyor. Hatta bir çoğunu geçebiliyor.
Güzel sürmüşsün.7800X3D işlemcimi MX4 uyguladım ve AG400 ile çalıştırdım yük altında gündüz 80 dereceleri gördü acaba macunu mu çok sürdüm yoksa soğutucu mu yetersiz
link atabilir misin
Gaming.gen sitesinde 1500TL. Yazarsanız çıkar, link atılmıyor maaleseflink atabilir misin
Buyurun.![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 SE TL-C12B V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr