Neler Yeni

Madenciliğe başlıyorum Havuz Önerisi lazım

Garipbirfizikci

80+ Bronze
3060 ile ufak çapta madenciliğe başlayacağım, borsa da takip ediyorum, kazdıklarımı günlük saatlik olarak binance cüzdanıma çekebileceğim bir havuz var mı? yada havuzları tanıtacak var mı? hepsi farklı terimlerden bahsediyor kafam karıştı,

ek olarak kazarken ekteki mavi yazıların çıkması normal mi? doğru kazdığından nasıl emin olacağım

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    11.2 KB · Hit: 71

Ryphex

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
3060 ile ufak çapta madenciliğe başlayacağım, borsa da takip ediyorum, kazdıklarımı günlük saatlik olarak binance cüzdanıma çekebileceğim bir havuz var mı? yada havuzları tanıtacak var mı? hepsi farklı terimlerden bahsediyor kafam karıştı,

ek olarak kazarken ekteki mavi yazıların çıkması normal mi? doğru kazdığından nasıl emin olacağım
minig engelsiz driverı kurdun mu

2000hs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
isim

mavi yazıların çıkması normal . pool öneririrm de nasıl saatlik çekeceksin

Efem1905

80+ Bronze

İlk önce driveri indirin mining için olan yoksa atabilirim Daha sonra OC yapın benim önerim ethermine veya 2miners.

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç

Garipbirfizikci

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk önce driveri indirin mining için olan yoksa atabilirim Daha sonra OC yapın benim önerim ethermine veya 2miners.
ordan denedim bir 30 dakika kazdı ama binance cüzdana eth girişi olmadı, bahsedildiğine göre belirli bir sınıra kadar aktarmıyor o sınırı da ethermine da bulamadım ama cüzdanım gözüküyor, 2miners'da cüzdan verim gözükmüyor pay vermelisiniz diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aralıksız kazmak veya günün çoğunda kazarım diyor isen ethermine sitesine bakmanı öneririm.

Home - Ethermine - Ethereum (ETH) mining pool
Şöyle ki gündüzleri çalışırken madeni kazsın, oyun oynadığım süreler dışında kazsın diye madenciliğe, en hızlı etherumu binance hesabıma hangisi atıyor aradığım havuz bu aslında

Efem1905

80+ Bronze
ordan denedim bir 30 dakika kazdı ama binance cüzdana eth girişi olmadı, bahsedildiğine göre belirli bir sınıra kadar aktarmıyor o sınırı da ethermine da bulamadım ama cüzdanım gözüküyor, 2miners'da cüzdan verim gözükmüyor pay vermelisiniz diyor
Direk para yatmaz binance ye nereden kaziyirsaniz oradan takip edicekseniz cüzdan kodunu girip. 0.05 veriyor 2miner etherminer da 7 günde 0.05 ulasirsan veya 14 günde 0.01 geçersen parayı cekebiliyorsun

Top Bottom