Neler Yeni

Madencilik yaparken Zula oynanması ekran kartını yorar mı?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Kardeşim Zula oynuyor PC'de. Şimdi her oyun için kapatıldığında (iki kardeş :PeepoLeave: ) Binance Pool 24saat hashrate düşüyor. 30 a ulaştı. Düşsün istemiyorum.
Aşağıdaki OC ayarları ile oynarsa Zula açık hem madencilik kazım yazılımı açık, ekran kartı zorlanır mı zarar verir mi?

-400 CORE CLOCK
+1100 MEM CLOCK
%65 FAN HIZI

Eğer zorlarsa ve zarar verirse nasıl bir ayar uygulamam lazım? Ya da oyun oynarken OC ayarlarını sıfırlamalı mıyım?
Yani Zula basit grafikli bir oyun ne kadar zorlayabilir ki?

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,197
İsim
Diyarhan
Zula nın zorlayacağını düşünmüyorum

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,958
İsim
göksel yurtcan
kart ne hocam ama zorlayacağını sanmıyorum enson 1050tim varken kartı %13kullanıyordu max

AsilLord

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
ilker d.
Steam
_asillord_
Tam verim istiyorsan alamazsın.Çok zorlar mı?hayır.Ama illaki kazım potansiyelinden düşük performans seyrinde işleyecektir minimalist düzeydede olsa.Etkiler mi?Evet.Zorlar mı?Hayır.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
3060 ile bir şey açık değilken 47-48mh civarı alıyordum lole girince 10-11 mh düşüyordu csgoya girince 30mh düşüyordu. Girmenin illaki bir etkisi olucaktır ancak ne kadar düşer bilemiyorum.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tam verim istiyorsan alamazsın.Çok zorlar mı?hayır.Ama illaki kazım potansiyelinden düşük performans seyrinde işleyecektir minimalist düzeydede olsa.Etkiler mi?Evet.Zorlar mı?Hayır.
kart ne hocam ama zorlayacağını sanmıyorum enson 1050tim varken kartı %13kullanıyordu max
3060 ile bir şey açık değilken 47-48mh civarı alıyordum lole girince 10-11 mh düşüyordu csgoya girince 30mh düşüyordu. Girmenin illaki bir etkisi olucaktır ancak ne kadar düşer bilemiyorum.
1660 Ti kullanıyorum.

Etkisinin düşeceğinin farkındayım ama "mem"ler zorlanır mı çünkü +1100 verdim.

ensarxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Ensar DAŞ
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım(Python, Unity, C#) , Donanım , Oyun
MH düşer, zarar vereceğini sanmam ama zaten kaç saat oyun oynayacaksınız. Kapat miningi oynayın oyununuzu tekrar başlatın. 5 6 MH kayıp olur 24 saatlikte. Öbür türlü de kayıp olacak zaten.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
MH düşer, zarar vereceğini sanmam ama zaten kaç saat oyun oynayacaksınız. Kapat miningi oynayın oyununuzu tekrar başlatın. 5 6 MH kayıp olur 24 saatlikte. Öbür türlü de kayıp olacak zaten.
Ya hocam 28 de kazıyordu. Oyun oynanacağı zaman kapatıyordum 2 3 sonra bakıyorum 20 lerde falan. Onun bi 28 olana kadar baya zaman geçiyor.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,958
İsim
göksel yurtcan

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
bir şey olacağını sanmam
Peki oyun oynanacağı zaman Power Limit'in 65 olması sıkıntı mı?
Bu power limit tam olarak nedir, oyun oynarken 65'den yükselteyim mi?

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,958
İsim
göksel yurtcan
Peki oyun oynanacağı zaman Power Limit'in 65 olması sıkıntı mı?
Bu power limit tam olarak nedir, oyun oynarken 65'den yükselteyim mi?
70e çekmeniz daha iyi olur

AsilLord

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
ilker d.
Steam
_asillord_
1660 Ti kullanıyorum.

Etkisinin düşeceğinin farkındayım ama "mem"ler zorlanır mı çünkü +1100
Belli bir süre stabil devam edebilir ancak zaman içerisinde illaki zorlanmala yaşanacaktır.oyun oynuyorsun sonuçta ekran kartı işlem yapıyor cpu çalışıyor yük biniyor mining zaten karmakarışık matematiksel işlemlerin döndüğü donanımı zorlayan bir şey.Aksini düşünelim...Zorlanmasa bile süreklilikle birlikte bir şekilde donanımların ömrünü kısaltırsın.Birde bu açıdan bakmak lazım.Her türlü bir şekilde etkisi oluyor yani ...

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Belli bir süre stabil devam edebilir ancak zaman içerisinde illaki zorlanmala yaşanacaktır.oyun oynuyorsun sonuçta ekran kartı işlem yapıyor cpu çalışıyor yük biniyor mining zaten karmakarışık matematiksel işlemlerin döndüğü donanımı zorlayan bir şey.Aksini düşünelim...Zorlanmasa bile süreklilikle birlikte bir şekilde donanımların ömrünü kısaltırsın.Birde bu açıdan bakmak lazım.Her türlü bir şekilde etkisi oluyor yani ...
Sence kapatayım mı oyun oynarken madencilik yazılımını?
Mesaj otomatik birleştirildi:

70e çekmeniz daha iyi olur
Ne işe yarıyor ki?

Bro Falls diye basit bir oyun açtım. 30 MH dan 16 MH a düştü.

Top Bottom