Neler Yeni

🔥Madlions MAD68 HE Hall Effect Klavye 2.799 TL🔥

oEnesQlf

80+ Silver

oEnesQlf

80+ Silver

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,233
İsim
yusuf ecer
Dareudan inanılmaz mutsuzum satmak istiyorum rapid triggerı çok ama çok kötü buna geçilir mi ya
En son övüyordunuz klavyeyi ben manyetik klavyelerde ucuz ürünler tercih etmeyin dediğimde :D Bunda da manyetik var monsgeekte de diyordunuz :D

oEnesQlf

80+ Silver

icero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Emre
Hacı aula f75den geçmeye değerimi 2.olarak da bu 68 olan 2500 diyor fotodaki klavye tuslusu yok herhalde
Hocam sirf merakimdan soruyorum arti niyetli olarak dusunmeyin lutfen. Mesela aula f75 ten once muhtemelen klavyeniz vardi ve aulaya gectiniz. Suan 3. Yu dusunmeniz yada gecme istedigi olusmasi neden oluyor? Yani elde 3 4 klavye olmasi biraz ondan birsz bundan kullanmak keyif verdigi icin mi degistirmeyi dusunuyorsunuz? Yada elinizdeki aula yada klavyelerden cok daha farkli bir performans falan mi almayi hedefliyorsunuz ? Yani ben klavye konusunda olanlarin evinde en az 3 tane klavye olduğunu dusunuyorum ve surekli yeni klavye alma gibi dusuncelerine sahit oluyorum forumda. Dedigim gibi sadece merak ve art niyetsiz bir sekilde sasirdigim anlamlandirsmadigim icin soruyorum. Cevsp icin simdiden tesekkur ederim

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,233
İsim
yusuf ecer
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Kadir Işık
Hocam sirf merakimdan soruyorum arti niyetli olarak dusunmeyin lutfen. Mesela aula f75 ten once muhtemelen klavyeniz vardi ve aulaya gectiniz. Suan 3. Yu dusunmeniz yada gecme istedigi olusmasi neden oluyor? Yani elde 3 4 klavye olmasi biraz ondan birsz bundan kullanmak keyif verdigi icin mi degistirmeyi dusunuyorsunuz? Yada elinizdeki aula yada klavyelerden cok daha farkli bir performans falan mi almayi hedefliyorsunuz ? Yani ben klavye konusunda olanlarin evinde en az 3 tane klavye olduğunu dusunuyorum ve surekli yeni klavye alma gibi dusuncelerine sahit oluyorum forumda. Dedigim gibi sadece merak ve art niyetsiz bir sekilde sasirdigim anlamlandirsmadigim icin soruyorum. Cevsp icin simdiden tesekkur ederim
bende aynı şeyi düşünüyorum 10 yıldır a4tech ofis klavyesi kullanıyorum düzgün bişey alıp bi 10 sene daha kullanırım heralde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani bütçe düşükse, deneyimlemek isteniyorsa alınır tabi ama wootingin falan yanından geçemez
trye gelse wooting çekicemde gelmiyo yurtısında tanıdıkta yok trden bakıyorum mecbur

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,233
İsim
yusuf ecer
bende aynı şeyi düşünüyorum 10 yıldır a4tech ofis klavyesi kullanıyorum düzgün bişey alıp bi 10 sene daha kullanırım heralde
Mesaj otomatik birleştirildi:

trye gelse wooting çekicemde gelmiyo yurtısında tanıdıkta yok trden bakıyorum mecbur
Sahibindende bi de bazı gruplarda sıfır kutu wootlar 10k falan yakalanıyor

Top Bottom