Neler Yeni

🔥Madlions MAD68 HE Hall Effect Klavye 2.799 TL🔥

Gurkanpiro

80+ Platinum
hocam ne işe yarıyor onu bile çok anlamış sayılmam aslında. şu akkonun klavyeleri var epeydir mesela hangisini alsam oynun ortasında "ben bitiğim canım" demez ? siz bilgili birisine benziyorsunuz bana bişey önerin de sipariş geçeyim nolur. aldıktan sonra bi daha asla klavye konularını girmeyeceğim kendime söz verdim :D
yani çok seçenek var rapid trigger olayı sızın swıtche ayarladıgınız mm de basıyor tamda anlatamıyorum gorsel destek olmadan

nakkaf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
cem
yani çok seçenek var rapid trigger olayı sızın swıtche ayarladıgınız mm de basıyor tamda anlatamıyorum gorsel destek olmadan
yok zaten "bişeyi" ayarlamayı ben asla istemem çünkü kesin mahvederim o sistemi. mümkünse kendi ayarlasın, şarjı hemen bitmesin, tkl falan olsun tamamdır

KONSOL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Furkan
Özellik olarak benzerler ama kalite olarak bu klavye Dareu Ek75 RT'den iyi midir? Dareu'yu alırım diyip beklettim, fiyat uçtu. Malzeme kalitesi değerse bana gereken tüm özellikleri sağlıyor bu klavye.

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
671
İsim
Musa Topçu
nası verdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

yalan bu arada giriceksin. onu diyen herkes şu an bu konuda yazıyor zaten
İyzico ile ilk alışverişe 300tl bakiye veriyor

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,234
İsim
yusuf ecer
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Kadir Işık
Özellik olarak benzerler ama kalite olarak bu klavye Dareu Ek75 RT'den iyi midir? Dareu'yu alırım diyip beklettim, fiyat uçtu. Malzeme kalitesi değerse bana gereken tüm özellikleri sağlıyor bu klavye.
bende dareu alıacktım ama taksit yok diye almamıştım burda en azından trendyola koymuşlar taksitle almayı düşünüyorum

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
671
İsim
Musa Topçu
bende dareu alıacktım ama taksit yok diye almamıştım burda en azından trendyola koymuşlar taksitle almayı düşünüyorum
Taksit vardı dareu da ve bunda kendi sitesinde de var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Site o kadar kötü ki şimdi farkettim iptal seçeneği yok yanlış ürün alsam uğraş dur

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mehmet Ali UKŞUL
peki bu klavyelerin seçeneklerinden hangisi en iyisi onu sipariş versek ? benim kafam çok karışıyor bu tarz konularda kusura bakmayın switch olarak hangisini önerirsiniz onu alıp geçeyim.

Son düzenleme:

Anya77

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Anıl Öztürk
Bende konu açmıştım ama cevap veren olmadı maalesef. Madlions Mad68 R (3499 Tl) (Ulugames in kendi sitesinde ön siparişte) veya Madlions Nano68 (3799 Tl) düşünüyorum. Nano68 in ışıklandırması çok hoş. Mantıklı mı sizce?

Gurkanpiro

80+ Platinum
Bende konu açmıştım ama cevap veren olmadı maalesef. Madlions Mad68 R (3499 Tl) (Ulugames in kendi sitesinde ön siparişte) veya Madlions Nano68 (3799 Tl) düşünüyorum. Nano68 in ışıklandırması çok hoş. Mantıklı mı sizce?
@freygasm ne dersin hocam

gurkn6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Gürkan Yıldırım
sürekli cs2 oynayan birisiyim rapidli klavye arıyodum alınır mı sizce değer mi bu fiyata

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,395
Üyeler
164,833
Son üye
tunahansahin
Top Bottom