Neler Yeni

🔥Madlions MAD68 HE Hall Effect Klavye 2.799 TL🔥

Spectre_zz

80+ Bronze
1000 TL'ye zor dostum gateronun manyetik switchleri bile 50 dolar
2kya satıp kar edebiliyorsa tedarik fiyatını test etmek cok zor değil dostum çinde üretim maliyetleri çok düşük aklın almaz yani. Gateron marka olarak ayrı satıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

madlions adı sanı duyulmamış marka switchler 1 sene sonra cortu çekse nanay olursun yani

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,212
İsim
eyyüb

KeyN_N

80+
Dareulardan daha güzel duruyorlar ama keşke 75 olsalardı. F tuşları lazım oluyor illa ki.

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,212
İsim
eyyüb

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
671
İsim
Musa Topçu
iyzico 300tl verdi 4 ay taksitle 2217tlye geldi

nakkaf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
cem
gerçekten klavye konularını okurken aklımı falan yitircem sanırım.ben okuduğunu anlayan birisi olduğumu falan düşünüyodum taaa ki bu klavye işine merak salana kadar. okumadığım konu, adam, kadın, çocuk, yapay zeka veya yaratık kalmadı yok arkadaş olmuyor anlamıyorum. apex oynayan ve müzik altyapısı yapan bi adamım altı üstü ama tam birşeyi alacam yok onun orası şöyle yok onun burası böyle. istiyorum ki birazcık güzel gözüksün, kablosuz olsun ama oynun ortasında "pilim bitti" demesin bişey lazım. isyan ettim birazcık ama kusuruma bakmayın nolur :)

Gurkanpiro

80+ Platinum
gerçekten klavye konularını okurken aklımı falan yitircem sanırım.ben okuduğunu anlayan birisi olduğumu falan düşünüyodum taaa ki bu klavye işine merak salana kadar. okumadığım konu, adam, kadın, çocuk, yapay zeka veya yaratık kalmadı yok arkadaş olmuyor anlamıyorum. apex oynayan ve müzik altyapısı yapan bi adamım altı üstü ama tam birşeyi alacam yok onun orası şöyle yok onun burası böyle. istiyorum ki birazcık güzel gözüksün, kablosuz olsun ama oynun ortasında "pilim bitti" demesin bişey lazım. isyan ettim birazcık ama kusuruma bakmayın nolur :)
8k rapid triggerlı bırsey ıstersen maalesef cogunda kablosuz yok

@freygasm hocam reddite okudum atk vgn vxe nin alt markasımıdır bi bilginiz varmıdır

nakkaf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
cem
8k rapid triggerlı bırsey ıstersen maalesef cogunda kablosuz yok

@freygasm hocam reddite okudum atk vgn vxe nin alt markasımıdır bi bilginiz varmıdır
hocam ne işe yarıyor onu bile çok anlamış sayılmam aslında. şu akkonun klavyeleri var epeydir mesela hangisini alsam oynun ortasında "ben bitiğim canım" demez ? siz bilgili birisine benziyorsunuz bana bişey önerin de sipariş geçeyim nolur. aldıktan sonra bi daha asla klavye konularını girmeyeceğim kendime söz verdim :D

Spectre_zz

80+ Bronze
iyzico 300tl verdi 4 ay taksitle 2217tlye geldi
nası verdi

hocam ne işe yarıyor onu bile çok anlamış sayılmam aslında. şu akkonun klavyeleri var epeydir mesela hangisini alsam oynun ortasında "ben bitiğim canım" demez ? siz bilgili birisine benziyorsunuz bana bişey önerin de sipariş geçeyim nolur. aldıktan sonra bi daha asla klavye konularını girmeyeceğim kendime söz verdim :D
yalan bu arada giriceksin. onu diyen herkes şu an bu konuda yazıyor zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,370
Üyeler
164,826
Son üye
ssdyardim
Top Bottom