Gurkanpiro
80+ Platinum
- Konu Sahibi Konu Sahibi
deger bence ama ne amaçla kullanacagına baglıBu ürüne değer mi peki bu fiyat ?
deger bence ama ne amaçla kullanacagına baglıBu ürüne değer mi peki bu fiyat ?
8k yı napacaksın ozaman kablolu olur 8k sarj sömürüyorfull size 8k olsada olur illa manyetik switch olucak diye bir şey yok cs oynamıyorum bile
aula f75 atanı kınıyorum burdan feleğimi kaydırdı hastalık oldu.
@freygasm ne dersin hocam satıcı da yani wraith gibi duruyor korkutuyor beni60 lık beyaz modeli çok mantıklı duruyor alsammı acaba
Wraithtten farkı oldugunu sanmıyorum bu tarz firmalar distrübitör değil , garanti onların insiyatifinde8k yı napacaksın ozaman kablolu olur 8k sarj sömürüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
@freygasm ne dersin hocam satıcı da yani wraith gibi duruyor korkutuyor beni
Akkolar aklımı çeliyor 8k yada gerek yok aslında sabredip ödemeleri yapıp en son gidip güzel birtane alım diyorum.8k yı napacaksın ozaman kablolu olur 8k sarj sömürüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
@freygasm ne dersin hocam satıcı da yani wraith gibi duruyor korkutuyor beni
rt olandı sanırım manyetik switchliDareu dediğin hangisi ek75 pro mu
inşallah güzel gelir satıcı wraıth benzerı bır yerajazz ak820pro kullanıcısı olarak hall effect aşırı merakımdan dolayı siyahından ön sipariş geçtim bakalm nası bi süreç olacak xd
wraith benzeri derken o ne oluyorinşallah güzel gelir satıcı wraıth benzerı bır yer
kendisi getiriyor ürünü garanti işi insiyatifine kalıyorwraith benzeri derken o ne oluyor
1000 TL'ye zor dostum gateronun manyetik switchleri bile 50 dolarkomik olan ne biliyo musunuz bunların da hepsi çinden geliyor temuya rapid trigger düşse biz alırdık kendimiz 1000tlye bunu