Grafiksel olarak ben eski versiyonunun oynanabilecegini düşünmüyorum çok eski geliyor bana aşırı eskiBen de DE yi çok beğendim ama “oynama” kısmını yapamıyorum şuan, eski versiyonla arada aşırı fark var mıdır acaba![]()
Mafia 2 (Classic) i bitirdim, 3 kötü diyorlar o yüzden 1e bakayım demiştim ama DE versiyonu oynanmıyorNostalji için oynanabilir ama bana kalırsa mafia 2 daha iyi mafia 1'den, eğer ki Mafia'nın bir oyununu oynamak istiyorsanız; önerim Mafia 2 Definitive Edition olacaktır.
Sorun grafikse o sorun değil benim için ama oyunda siper mekaniği bile yok deniyor, oynanışta aşırı fark varsa DE yi bekleyim olmazsa 1 yıl kadar.Grafiksel olarak ben eski versiyonunun oynanabilecegini düşünmüyorum çok eski geliyor bana aşırı eski
O yılki oyununu oynamadım bilgim yok ama Remake olanı gerçekten güzelMafia 2 (Classic) i bitirdim, 3 kötü diyorlar o yüzden 1e bakayım demiştim ama DE versiyonu oynanmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sorun grafikse o sorun değil benim için ama oyunda siper mekaniği bile yok deniyor, oynanışta aşırı fark varsa DE yi bekleyim olmazsa 1 yıl kadar.
kanka mafıa serısı hangı donemde olursa olsun oynanır ^mafıa 3 harıc^Sizce oynayım mı yoksa seneye Mafia 1 Remake mi oynayım?
Mafia 1 çok zor mu ben zor oyunları pek sevmiyorum da![]()