Neler Yeni

mafia 2 benzeri oyun önerisi

Batur001

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Batur 001
mafia 2 benzeri güzel bir oyun arıyorum mafia 1 çok eski geliyor definitive edition da kasıyor (sistem : gt 730 4 gb , i5 3470 3.2 ghz, 16 gb ram) var mı bu sisteme göre güzel oyun

Arda Coşkun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Arda Coşkun
Çok benzeri değil ama beyond two souls güzel oyundur fazla sistsemde istemez

mguli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
ALİ FIR
mafia 2 benzeri güzel bir oyun arıyorum mafia 1 çok eski geliyor definitive edition da kasıyor (sistem : gt 730 4 gb , i5 3470 3.2 ghz, 16 gb ram) var mı bu sisteme göre güzel oyun
LA: Noire çok iyi bir oyun tür olarak aynı olmasada geçtiği tarih ve havası aynı.

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Benzeri değil dedim gözlerinde sorun yoksa okuyabilmen lazım.d
E o zaman birisi gelsin “benzeri değil ama cs:go güzel oyun abi” desin. Sonra diğeri gelsin “benzeri değil ama super mairo süper oyun kanka” desin. Herkes soruyu yardımcı olmak yerine kafasındaki güzel oyunu yazsın geçsin. Oldu mu böyle?

Arda Coşkun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Arda Coşkun
E o zaman birisi gelsin “benzeri değil ama cs:go güzel oyun abi” desin. Sonra diğeri gelsin “benzeri değil ama super mairo süper oyun kanka” desin. Herkes soruyu yardımcı olmak yerine kafasındaki güzel oyunu yazsın geçsin. Oldu mu böyle?
Arkadaşımızın son cümlesine bakarsan bu sisteme göre güzel oyun varmı demiş bendd o sisteme göre güzel bulduğum bir oyunu belirttim niye bukadar kasıyorsun .ddd evet olur öyle belki adamın fikei değişecek daha önce duymadığı oyunları oynuxak. Max

Top Bottom