Ne alakası var? Godfather ve Scarface oyunları var. Baya eski. Sistem yormaz. Bakabilirsin.Çok benzeri değil ama beyond two souls güzel oyundur fazla sistsemde istemez
Benzeri değil dedim gözlerinde sorun yoksa okuyabilmen lazım.dNe alakası var? Godfather ve Scarface oyunları var. Baya eski. Sistem yormaz. Bakabilirsin.
LA: Noire çok iyi bir oyun tür olarak aynı olmasada geçtiği tarih ve havası aynı.mafia 2 benzeri güzel bir oyun arıyorum mafia 1 çok eski geliyor definitive edition da kasıyor (sistem : gt 730 4 gb , i5 3470 3.2 ghz, 16 gb ram) var mı bu sisteme göre güzel oyun
E o zaman birisi gelsin “benzeri değil ama cs:go güzel oyun abi” desin. Sonra diğeri gelsin “benzeri değil ama super mairo süper oyun kanka” desin. Herkes soruyu yardımcı olmak yerine kafasındaki güzel oyunu yazsın geçsin. Oldu mu böyle?Benzeri değil dedim gözlerinde sorun yoksa okuyabilmen lazım.d
Arkadaşımızın son cümlesine bakarsan bu sisteme göre güzel oyun varmı demiş bendd o sisteme göre güzel bulduğum bir oyunu belirttim niye bukadar kasıyorsun .ddd evet olur öyle belki adamın fikei değişecek daha önce duymadığı oyunları oynuxak. MaxE o zaman birisi gelsin “benzeri değil ama cs:go güzel oyun abi” desin. Sonra diğeri gelsin “benzeri değil ama super mairo süper oyun kanka” desin. Herkes soruyu yardımcı olmak yerine kafasındaki güzel oyunu yazsın geçsin. Oldu mu böyle?