Neler Yeni

Mafia 2 Classic Türkçe Yama

Palantir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Samet
Selamlar iyi günler,
Mafian 2 Classic Sürüm indirdim.
Türkçe yama kuruyorum fakat altyazı yine ingilizce olarak kalıyor.
Sorun nedir bilginiz var mı?

Checkmate

80+ Silver
exe ile kurunca sıkıntı olabiliyor onun yerine bunu kur direkt kurulumsuz, dosyaları oyundaki ile değiştir

Palantir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Samet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
exe ile kurunca sıkıntı olabiliyor onun yerine bunu kur direkt kurulumsuz, dosyaları oyundaki ile değiştir
Onu da denedim. Sorun nedir anlamış değilim. Oyuna giriyorum menü ve oyuniçi altyazılar hala İngilizce

Checkmate

80+ Silver
Onu da denedim. Sorun nedir anlamış değilim. Oyuna giriyorum menü ve oyuniçi altyazılar hala İngilizce
oyunun içinde bulunanların içine atınca değiştirme onayı geliyor mu ? geliyorsa, değiştimeye evete basıyorsan ve ona rağmen olmuyorsa tavsiyem Mafia 2 klasörüne sağ tıkla özelliklere gir oradan salt okunur seçeneği açıksa komple kapat alt klasörler içinde onayla.

Palantir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Samet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
oyunun içinde bulunanların içine atınca değiştirme onayı geliyor mu ? geliyorsa, değiştimeye evete basıyorsan ve ona rağmen olmuyorsa tavsiyem Mafia 2 klasörüne sağ tıkla özelliklere gir oradan salt okunur seçeneği açıksa komple kapat alt klasörler içinde onayla.Salt okunuru kaldırıyorum, ancak tekrar salt okunur olarak görüntüleniyor.
''Salt okunur''u kaldırıyorum ancak tekrar salt okunur olarak görüntüleniyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,101
Üyeler
167,248
Son üye
Eywlul03
Top Bottom