Onu da denedim. Sorun nedir anlamış değilim. Oyuna giriyorum menü ve oyuniçi altyazılar hala İngilizceexe ile kurunca sıkıntı olabiliyor onun yerine bunu kur direkt kurulumsuz, dosyaları oyundaki ile değiştirMafia 2 Türkçe Yama
Mafia 2 zaten malumunuz, ülkemizde çok sevilen bir oyun. Lakin Türkçe yaması zamanında Take Two tarafından kaldırılmıştı. İnternette yine de Türkçe yama vardı lakin o yamayla kurulum yapmak zorlayıcıydı. Bu yüzden yamayı kurulumsuz yaptım. Ayrıca oyunun orijinal font boyutu çok küçük olduğundan...www.technopat.net
oyunun içinde bulunanların içine atınca değiştirme onayı geliyor mu ? geliyorsa, değiştimeye evete basıyorsan ve ona rağmen olmuyorsa tavsiyem Mafia 2 klasörüne sağ tıkla özelliklere gir oradan salt okunur seçeneği açıksa komple kapat alt klasörler içinde onayla.Onu da denedim. Sorun nedir anlamış değilim. Oyuna giriyorum menü ve oyuniçi altyazılar hala İngilizce
türkçe oynamak ayrı zevkli ingilizceni geliştirsende arada bilmediğin anlamadığın şeyler çıkıyorne türkçesi oglim ingiliz dilini geliştir
''Salt okunur''u kaldırıyorum ancak tekrar salt okunur olarak görüntüleniyor.oyunun içinde bulunanların içine atınca değiştirme onayı geliyor mu ? geliyorsa, değiştimeye evete basıyorsan ve ona rağmen olmuyorsa tavsiyem Mafia 2 klasörüne sağ tıkla özelliklere gir oradan salt okunur seçeneği açıksa komple kapat alt klasörler içinde onayla.Salt okunuru kaldırıyorum, ancak tekrar salt okunur olarak görüntüleniyor.
Salt okunur tuşuna iki defa bas o zaman tiksiz olacak alt klasörlere de uygula diyip tamam de.''Salt okunur''u kaldırıyorum ancak tekrar salt okunur olarak görüntüleniyor.