ozzturkemre
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bildiğiniz site varmı?Offline hali hesap olarak ucuza satılıyor. Tanınan güvenilir bir siteden bakılabilir.
Bildiğiniz site varmı?Offline hali hesap olarak ucuza satılıyor. Tanınan güvenilir bir siteden bakılabilir.
Yeni sürümü çok kötü. Hiç bir değişim yok ayrıca bir çok bug gelmiş oyuna.Eskisini ne yapacaksın ki? Yenisini de güzel yapmış Hangar13. Ben beğendim. Bilgisayar olarak çok yüksek gereksinim istemez.
Ben 1 ve 2 Remake i başarılı buldum açıkçası . Görsel açıdan ve sanat yönetimi tekrar oynatır insanı .Değişim olmaması daha iyi ayrıca. Değişim olunca nasıl olduğunu gördük 3. oyun gibi.Yeni sürümü çok kötü. Hiç bir değişim yok ayrıca bir çok bug gelmiş oyuna.
1 Zaten güzel. Fakat ben 2'nin bağımlısı biri olarak beğenmedim. Sadece bir iki tane sesi değiştirip gölgelendirmeleri düzeltmişler. Üstüne düzgün çalışan oyunu bozmuşlar. FPS drop mu ararsın, bug mu ararsın her şey var...Ben 1 ve 2 Remake i başarılı buldum açıkçası . Görsel açıdan ve sanat yönetimi tekrar oynatır insanı .Değişim olmaması daha iyi ayrıca. Değişim olunca nasıl olduğunu gördük 3. oyun gibi.
En güveniliri Gamesatış. sonuçta aracı bir firma satıcı ile aranda köprü kuruyor. E pin satan bir site görürseniz uzak durun . Hesap satan siteler hakkında bilgim yokBildiğiniz site varmı?
Ben o hissiyatı yıllar sonra tekrar aldım açıkçası . Yıllar önce oynadığım o oyunu tekrar daha güzel şekilde oynuyor olmak sevindirdi. Umarım 3 Remake çok daha gelişmiş şekilde gelir.1 Zaten güzel. Fakat ben 2'nin bağımlısı biri olarak beğenmedim. Sadece bir iki tane sesi değiştirip gölgelendirmeleri düzeltmişler. Üstüne düzgün çalışan oyunu bozmuşlar. FPS drop mu ararsın, bug mu ararsın her şey var...