Neler Yeni

Yardım Mafıa 2 Hata Büyük İhtimal Basit Bişey

VitoScaletta

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,551
1593381751939.png
bu hatayı alıyorum büyük ihtimal physx indirince geçer en güncel phsyx sürümünü atarmısınız bide kurulumu normal dir demi driver gibi değil

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
İyi oyunlar kardeşim :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mafia 1'e az kaldı sence çıktığı gün kırılır mı :D

İyi oyunlar kardeşim :D

Mafia 1'e az kaldı sence çıktığı gün kırılır mı :D
kırılır büyük ihtimal mafıa 2 definitive edition saniyesinde kırıldı
1593382592121.webp
indirdimde oyun leş gibi nostaliji yapmak mafıa 2 bitirmek istesem kesinlikle definitive edition oynamam büyük konuşmuyumda şimdi oynadım hiç haz etmedim vito bide hapis e girerken ağlamaklı poz veriyor o kısmı aşırı kötü olmuş yüz hatlarına kırışıklık falan eklemişler daha yaşlı gibi durmuş ben sevmedim

kırılır büyük ihtimal mafıa 2 definitive edition saniyesinde kırıldı Alıntıyı görüntüle indirdimde oyun leş gibi nostaliji yapmak mafıa 2 bitirmek istesem kesinlikle definitive edition oynamam büyük konuşmuyumda şimdi oynadım hiç haz etmedim vito bide hapis e girerken ağlamaklı poz veriyor o kısmı aşırı kötü olmuş yüz hatlarına kırışıklık falan eklemişler daha yaşlı gibi durmuş ben sevmedim
Kanka zaten patladı oyun. PS4 versiyonu bile bug dolu FPS sorunları var. Normal Mafia 2'yi daha geçenelrde bitirdim hala taş gibi salla definitive bilmem neyi.

Mafia 1 remake olacak ya ondan ilk günde kırarlar mı dedim. Ama Denuvoyla korumazlar büyük ihtimal. Çıktığı saat kırılır. Denuvo varsa 1 ay bekleriz.

Kanka zaten patladı oyun. PS4 versiyonu bile bug dolu FPS sorunları var. Normal Mafia 2'yi daha geçenelrde bitirdim hala taş gibi salla definitive bilmem neyi.

Mafia 1 remake olacak ya ondan ilk günde kırarlar mı dedim. Ama Denuvoyla korumazlar büyük ihtimal. Çıktığı saat kırılır. Denuvo varsa 1 ay bekleriz.
knk mafıa 2 full save yapıyorum olmuyor neden sence şu polis sorunu varya polis gelince yavaşlıyor falan onu test edicektim full save attım olmadı mafıa 1 remake hemen kırılır inş benim düşündüğüm kısım türkçe yama türkçe yama gelsin yeter bende malum ing yok :D

Alıntıyı görüntüle bu hatayı alıyorum büyük ihtimal physx indirince geçer en güncel phsyx sürümünü atarmısınız bide kurulumu normal dir demi driver gibi değil

La yardm
ekran kartı physX driverı algılanamadı ama yğklencek gibi birşeyler diyor tam anlaymadım

knk mafıa 2 full save yapıyorum olmuyor neden sence şu polis sorunu varya polis gelince yavaşlıyor falan onu test edicektim full save attım olmadı mafıa 1 remake hemen kırılır inş benim düşündüğüm kısım türkçe yama türkçe yama gelsin yeter bende malum ing yok :D
Valla bilmiyorum save neden olmuyor. Doğru yere kopyaladığına emin misin ? Mafia 1 remake TR yama hızlı gelir bak görürsün. Sonuçta dünyanın en iyi oyunlarından birinin remakei geliyor lan boru mu :D

Valla bilmiyorum save neden olmuyor. Doğru yere kopyaladığına emin misin ? Mafia 1 remake TR yama hızlı gelir bak görürsün. Sonuçta dünyanın en iyi oyunlarından birinin remakei geliyor lan boru mu :D
yaptım knk save olayını aynen inş şu mafıa tekrar patlarda bi mafıa 4 gelir 5 milyar kere bitiriririm

3. oyunun leşliğinden sonra kaliteli bir Mafia oynarız artık. İlk oyun çok iyiydi. İkinci oyun da ilk oyun kadar olmasa da yine oldukça başarılıydı :D Hatta benim kızla beraber bitirdik o bile sevdi kssjsjsjd 3. oyun Mafia değildi böyle iğrenç bişeydi :D

Dosyalar şifreli değilse ben yapacağım. 😁

3. oyunun leşliğinden sonra kaliteli bir Mafia oynarız artık. İlk oyun çok iyiydi. İkinci oyun da ilk oyun kadar olmasa da yine oldukça başarılıydı :D Hatta benim kızla beraber bitirdik o bile sevdi kssjsjsjd 3. oyun Mafia değildi böyle iğrenç bişeydi :D
aynen öyle 1. oyuna bende hayran kaldım mafıa 2 bitirince diyodum evrenin en iyi oyunu falan ama mafıa 1 bitirince düşüncem tamamen değişti o nasıl bi aile yapısını sunmaktır o ne tür bi hikayedir birbirinin aynısı aynı mekanik li 1 tane bile görev yok oyunu bitirince oyundan ders alıyosun hikayesi muhteşem ya tek sıkıntısı 50 kere polis e para vermek :D

Dosyalar şifreli değilse ben yapacağım. 😁
yaptım halloldu

Geri