- Reaksiyon skoru
- 4,551
En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
teşekkürler bromEn günceli bu https://www.nvidia.com/en-us/drivers/physx/physx-9-19-0218-driver/
Normal next next kuruyosun.
kırılır büyük ihtimal mafıa 2 definitive edition saniyesinde kırıldıİyi oyunlar kardeşim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mafia 1'e az kaldı sence çıktığı gün kırılır mı![]()
Kanka zaten patladı oyun. PS4 versiyonu bile bug dolu FPS sorunları var. Normal Mafia 2'yi daha geçenelrde bitirdim hala taş gibi salla definitive bilmem neyi.kırılır büyük ihtimal mafıa 2 definitive edition saniyesinde kırıldı Alıntıyı görüntüle indirdimde oyun leş gibi nostaliji yapmak mafıa 2 bitirmek istesem kesinlikle definitive edition oynamam büyük konuşmuyumda şimdi oynadım hiç haz etmedim vito bide hapis e girerken ağlamaklı poz veriyor o kısmı aşırı kötü olmuş yüz hatlarına kırışıklık falan eklemişler daha yaşlı gibi durmuş ben sevmedim
knk mafıa 2 full save yapıyorum olmuyor neden sence şu polis sorunu varya polis gelince yavaşlıyor falan onu test edicektim full save attım olmadı mafıa 1 remake hemen kırılır inş benim düşündüğüm kısım türkçe yama türkçe yama gelsin yeter bende malum ing yokKanka zaten patladı oyun. PS4 versiyonu bile bug dolu FPS sorunları var. Normal Mafia 2'yi daha geçenelrde bitirdim hala taş gibi salla definitive bilmem neyi.
Mafia 1 remake olacak ya ondan ilk günde kırarlar mı dedim. Ama Denuvoyla korumazlar büyük ihtimal. Çıktığı saat kırılır. Denuvo varsa 1 ay bekleriz.
ekran kartı physX driverı algılanamadı ama yğklencek gibi birşeyler diyor tam anlaymadımAlıntıyı görüntüle bu hatayı alıyorum büyük ihtimal physx indirince geçer en güncel phsyx sürümünü atarmısınız bide kurulumu normal dir demi driver gibi değil
La yardm
Valla bilmiyorum save neden olmuyor. Doğru yere kopyaladığına emin misin ? Mafia 1 remake TR yama hızlı gelir bak görürsün. Sonuçta dünyanın en iyi oyunlarından birinin remakei geliyor lan boru muknk mafıa 2 full save yapıyorum olmuyor neden sence şu polis sorunu varya polis gelince yavaşlıyor falan onu test edicektim full save attım olmadı mafıa 1 remake hemen kırılır inş benim düşündüğüm kısım türkçe yama türkçe yama gelsin yeter bende malum ing yok![]()
yaptım knk save olayını aynen inş şu mafıa tekrar patlarda bi mafıa 4 gelir 5 milyar kere bitiriririmValla bilmiyorum save neden olmuyor. Doğru yere kopyaladığına emin misin ? Mafia 1 remake TR yama hızlı gelir bak görürsün. Sonuçta dünyanın en iyi oyunlarından birinin remakei geliyor lan boru mu![]()
Dosyalar şifreli değilse ben yapacağım.knk mafıa 2 full save yapıyorum olmuyor neden sence şu polis sorunu varya polis gelince yavaşlıyor falan onu test edicektim full save attım olmadı mafıa 1 remake hemen kırılır inş benim düşündüğüm kısım türkçe yama türkçe yama gelsin yeter bende malum ing yok![]()
aynen öyle 1. oyuna bende hayran kaldım mafıa 2 bitirince diyodum evrenin en iyi oyunu falan ama mafıa 1 bitirince düşüncem tamamen değişti o nasıl bi aile yapısını sunmaktır o ne tür bi hikayedir birbirinin aynısı aynı mekanik li 1 tane bile görev yok oyunu bitirince oyundan ders alıyosun hikayesi muhteşem ya tek sıkıntısı 50 kere polis e para vermek3. oyunun leşliğinden sonra kaliteli bir Mafia oynarız artık. İlk oyun çok iyiydi. İkinci oyun da ilk oyun kadar olmasa da yine oldukça başarılıydıHatta benim kızla beraber bitirdik o bile sevdi kssjsjsjd 3. oyun Mafia değildi böyle iğrenç bişeydi
![]()
yaptım hallolduDosyalar şifreli değilse ben yapacağım.![]()