Yardım Mafıa 2 Hata Büyük İhtimal Basit Bişey

aynen öyle 1. oyuna bende hayran kaldım mafıa 2 bitirince diyodum evrenin en iyi oyunu falan ama mafıa 1 bitirince düşüncem tamamen değişti o nasıl bi aile yapısını sunmaktır o ne tür bi hikayedir birbirinin aynısı aynı mekanik li 1 tane bile görev yok oyunu bitirince oyundan ders alıyosun hikayesi muhteşem ya tek sıkıntısı 50 kere polis e para vermek :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yaptım halloldu
3. oyunun bütün görevleri birbirinin aynısı adamlar üşengeçlikte çığır açmışlar :D Paso mekan bas başka bişey yok :D

3. oyunun bütün görevleri birbirinin aynısı adamlar üşengeçlikte çığır açmışlar :D Paso mekan bas başka bişey yok :D
knk ben çok şanssızım mafıa 3 finali için 35 saat aralıksız mekan bastım tam finale geldim paşa joe görücektim ssd geldi kargodan dayanamadım hemen boot ettim olmadı zaten oyunlar diğer harddiskte diye format attım ve mafıa 3 save gitti ve hiçbiyerde yok boşa ramazanda 6 saat boyunca mafıa 3 oynadım elim ayağım titreye titreye zorla şarkıyla falan offf full save var sadece full save den seçiliyomu acaba sadece finali oynamak için

knk ben çok şanssızım mafıa 3 finali için 35 saat aralıksız mekan bastım tam finale geldim paşa joe görücektim SSD geldi kargodan dayanamadım hemen boot ettim olmadı zaten oyunlar diğer harddiskte diye format attım ve mafıa 3 save gitti ve hiçbiyerde yok boşa ramazanda 6 saat boyunca mafıa 3 oynadım elim ayağım titreye titreye zorla şarkıyla falan offf full save var sadece full save den seçiliyomu acaba sadece finali oynamak için
Valla hiç save indirip denemedim bilemiyorum. Ya Joe'yi gördüğün sahne 5 saniye bile sürmüyor aç Youtubedan bak :D

Valla hiç save indirip denemedim bilemiyorum. Ya Joe'yi gördüğün sahne 5 saniye bile sürmüyor aç Youtubedan bak :D
sadece joe için değil 3 farklı final var 35 saat oynayıp denememek aşşşşırı koyuyo şuan

aynen öyle 1. oyuna bende hayran kaldım mafıa 2 bitirince diyodum evrenin en iyi oyunu falan ama mafıa 1 bitirince düşüncem tamamen değişti o nasıl bi aile yapısını sunmaktır o ne tür bi hikayedir birbirinin aynısı aynı mekanik li 1 tane bile görev yok oyunu bitirince oyundan ders alıyosun hikayesi muhteşem ya tek sıkıntısı 50 kere polis e para vermek :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yaptım halloldu
Ne yaptın?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,175
Üyeler
192,631
Son üye
GANYOTÇUU