Öneri MAFIA serisinden sonra hangi oyunları oynamalıyım?

Cheazy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
423
Spoiler YOKTUR!

Mafia 1 in tadı damağımda kaldı. 100 fps falan alıyordum def ed. ultra daa ama mafia 2 d.ed. geldiği zaman VSYNC açsamda 5060 5600 gibi bir sistemle 50 fps kısıtlamayla oynadım. Başladığım işleri hep yarım bırakırım ama artık bu huyumdan nefret ettim.

MF1 oynarken tüm ara sahneleri vs. izledim. Aşırı zevkliydi oynaması ama mafia 2 de o ara sahneleri hep bi geçtim, batujoydan ne oynamışım diye izliyorum bitirdikten sonra. 2 oyun bitirdim en iyisi 1 şu an bence Tommy yi Vitodan daha çok sevdim. Mafia 2 çok sarmadı beni. 3 e de haksızlık yapıldığını düşünüyorum şu an iniyor. Onuda bitircez inşallah.

MF3 te steamde 3 dolara mı ne aldım. 1-2 epicten aldım. Bu 3leme bittikten sonra crack olarak old country midir nedir yeni oyununu kaç fps oynarım ben? O oyunu mutlaka oynayayım mı, önerilerinizi bekliyorum.

Birbirinden alakasız önermezseniz sevinirim.

Hikayeli, RDR2 gibi 150 saate bitmeyen fps vs olabilir 1,2 dolara temin edebileceğim, sorunsuz bugsuz, optimizasyonu iyi oyun önerirseniz sevinirim.

mafia 3 optimizasyonu kötü ayrıca 10 saate yakın oynadıktan sonra sürekli aynı şeyleri yapmaya başladığını fark edip sıkılacaksın eleştirilerin sebebi de o mafia 1 2 kısa olduğu halde onu kötü yapan şey sürükleyici olmaması

mafia 3 optimizasyonu kötü ayrıca 10 saate yakın oynadıktan sonra sürekli aynı şeyleri yapmaya başladığını fark edip sıkılacaksın eleştirilerin sebebi de o mafia 1 2 kısa olduğu halde onu kötü yapan şey sürükleyici olmaması
max payne en iyi oyunu 2 dediler, 3 çöp alakası yok işte vesaire vesaire dediler en çok 3ü sevdim ben. Max Payne serisinde. Gece 5 te kurdum yarım saat falan oynadım aşırı zevkli geldi. 1060 la sofor kasma donma 100-150 fps alıyordum. sabah 12 de falan pc nin başına bi geçtim gece 1 e kadar oynadım. Bitirdim hayatımda tekte bitirdiğim tek oyundu. O kadar keyifliydiki baya da oyun oynamadım beni doyurdu oyun konusunda

Mafia 3 içinde ön yargım yok diğer oyunlarda cross ekranı kaplıyor resmen 3 te biraz daha düzeltmeye gidilmiş gibi. Hangar 93 mi ne yapmış düzeblemeyi. Zaten mafia1 mütiş olmuş ama taklalar vesaire tüm oyunlarda mevcut 1-2 de yaşadım 3 te sıkıntılı demekki. Ben başyapıt diye başladım. 2 oyun kaldı zaten. 2025 te çıkan oyuna sistem yeter mi bilmiyorum ama hitmanin 2000 yapımlarını crack indirir absloutionla blood moneyden sonrasına da para veririm gibi 1 dolar falan sistemde zorlamaz gibi.

bu 2 si çok eski değil miydi hocam? Fiyat + optimizaasyonları da nasıldır sence?
İnan bana eski oyunların verdiği duygu yeni oyunlarda pek yok. Gerçekten godfatheri tavsiye ederim. Konuşmaları ve arasahneleri özellikle atlama hatta.

İnan bana eski oyunların verdiği duygu yeni oyunlarda pek yok. Gerçekten godfatheri tavsiye ederim. Konuşmaları ve arasahneleri özellikle atlama hatta.
steamde yok crack şans vercem ona işten vakit bulamıyom. 8-4 ya da 4-12 çalışıyom arkadaşlarda dışarı çağırdığı zaman 10 oluyo eve gelmem 2 saatte oynadığımla kalıyom ama böylesi daha iyi her gün 1 oyun bitirmektense ödüllendiriyorum kendimi sarıyo, işten sonra oyun şekli motive ediyom kendimi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,283
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri