Herkes onu diyor, teşekkür ederim yazın için, azıcık bile bilgim olsaydı oyun yapma konusunda direkt yapardım. Kafamda güzel bir senaryo vs. De var ama yok işte.Mafia 1 2 desem alay etmiş mi olurum. Aklıma başka mafya temalı oyun gelmedi
mafia serisinin definitive editionlarıHerkes onu diyor, teşekkür ederim yazın için, azıcık bile bilgim olsaydı oyun yapma konusunda direkt yapardım. Kafamda güzel bir senaryo vs. De var ama yok işte.
Oynamadım o yüzden çok bilgim yok ama japon mafyası olduğunu bildiğim yakuza serisine bakabilirsinHerkes onu diyor, teşekkür ederim yazın için, azıcık bile bilgim olsaydı oyun yapma konusunda direkt yapardım. Kafamda güzel bir senaryo vs. De var ama yok işte.
Bana böyle sağlam bir mafya oyunu lazım (grafik olarak değil) daha çok rpg metin vs de önde
Çok güzel bir oyun tavsiye ederimMAFYA
Gerçek zamanlı bir online mafya dünyasına adım atmak isteyenler için harika bir fırsat sunan Mafya Oyunu AppStore'da yerini aldı! Bu rol yapma oyunu, oyunculara gerçek bir mafya hayatı yaşama fırsatı sunuyor. Oyuncular, diğer oyuncularla birlikte çalışarak, mafya dünyasının en güçlü isimleri ara…www.racon.city