Neler Yeni

Mafya Oyunu Önerisi Var Mıdır?

TechNobum

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Mahmut Efe Colak
Bana böyle sağlam bir mafya oyunu lazım (grafik olarak değil) daha çok rpg metin vs de önde olabilir.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
adı ustunde mafıa serısı alınır bende baska bılmıyom

TechNobum

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Mahmut Efe Colak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mafia 1 2 desem alay etmiş mi olurum. Aklıma başka mafya temalı oyun gelmedi
Herkes onu diyor, teşekkür ederim yazın için, azıcık bile bilgim olsaydı oyun yapma konusunda direkt yapardım. Kafamda güzel bir senaryo vs. De var ama yok işte.

enokeno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Enes Sayar
Herkes onu diyor, teşekkür ederim yazın için, azıcık bile bilgim olsaydı oyun yapma konusunda direkt yapardım. Kafamda güzel bir senaryo vs. De var ama yok işte.
mafia serisinin definitive editionları

CupOk

80+ Bronze
Oynamadım o yüzden çok bilgim yok ama japon mafyası olduğunu bildiğim yakuza serisine bakabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mert Kadir
İlgilendiği Kategoriler
Film,Yazılım,Araştırma,Finans
Mafia serisinin definitive editionları güzel hocam oynanır 3. oyunu beni sarmadı ama 1 ve 2 özelliklede 1. oyunu aşırı iyi.
Sleeping Dogs önerebilirim tam anlamıyla mafia oyunu denemeye bilir fakat Hong Kong da geçen mafialarla alakalı bir oyun konusu araştırıp bakabilirsiniz. Onun harici başka bildiğimde yok aslında bu yeni teknolojilerde sağlam firmalardan biri güzel bi mafia oyunu çıkartsa aşırı iyi olur.

uguryk19

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ugur
Bana böyle sağlam bir mafya oyunu lazım (grafik olarak değil) daha çok rpg metin vs de önde

Çok güzel bir oyun tavsiye ederim

Top Bottom