MAG B550 TOMAHAWK vs MPG B550 GAMING PLUS

Tomahawk VRM ve soğutma olarak çok daha iyi. Mortar bile her türlü daha iyi gaming plus'dan. Gaming plus = A-pro'nun soğutması biraz daha iyi versiyonu gibi bir şey.
Gaming plus 10+2 faza sahip, mortar 8+2 faza sahip VRM tier listesinde. Nasıl mortar gaming plusdan daha iyi soğutmaya sahip?

@crazyreign

Ekler

• Screenshot_20201215-201141_Word.jpg
    Screenshot_20201215-201141_Word.jpg
    802.4 KB · Hit: 35
Gaming plus 10+2 faza sahip, mortar 8+2 faza sahip VRM tier listesinde. Nasıl mortar gaming plusdan daha iyi soğutmaya sahip?

@crazyreign
Bu işler sadece soğutmayla alakalı değil. Soğutması istediği kadar iyi olsun, VRM yapısı iyi değilse nakavt.

MAG B550M MORTAR bi' tık daha iyi, ama ben ATX olduğu için MPG B550 GAMING PLUS alırdım.
MAG B550M MORTAR'ın MPG B550 GAMING PLUS'tan iyi olmasının sebebi kullandığı ISL99360 model 60 Amper MOSFET'ler.

Bu işler sadece soğutmayla alakalı değil. Soğutması istediği kadar iyi olsun, VRM yapısı iyi değilse nakavt.

MAG B550M MORTAR bi' tık daha iyi, ama ben ATX olduğu için MPG B550 GAMING PLUS alırdım.
MAG B550M MORTAR'ın MPG B550 GAMING PLUS'tan iyi olmasının sebebi kullandığı ISL99360 model 60 Amper MOSFET'ler.
Bu soğutmaların olayı da çok karışıkmış. Faz yeterli biliyordum. Teşekkürler.

Siz Gaming Plus önerdiniz aldım ben, pişmanda değilim. Soğutması bir tık geri olması sorun teşkil etmez umarım ilerde.

Bu soğutmaların olayı da çok karışıkmış. Faz yeterli biliyordum. Teşekkürler.

Siz Gaming Plus önerdiniz aldım ben, pişmanda değilim. Soğutması bir tık geri olması sorun teşkil etmez umarım ilerde.
Aradaki fark çok az, senin anakartın iyi, üzülecek bir şey yok.

@crazyreign
Hardware unboxedde incelemsi var sogutmanin. Bakabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Önceden de dediğim gibi DrMOS/Power Stage'ler Amper ile belirtiliyor. Normal MOSFET'ler ise OhmΩ ile ölçülüyor.
Ohm direnc degil mi ya? A pro ile mortarin vrmleri nasıl karşılaşacağız?

Son düzenleme:
Geri